HŰHA

Váratlan vallomás, életet mentett Karda Bea

Az énekesnő kislánykora óta fontosnak tartja, hogy segítsen másokon.
  • Szerző: RIPOST

Karda Beának már gyermekkorában is örömet okozott, ha másokon tudott segíteni, jó szokásán pedig az évek múlásával sem változtatott. Az énekesnő a mai napig fontosnak tartja, hogy odafigyeljen a körülötte élő emberekre, és azokra, akik segítségért fordulnak hozzá. Több alkalommal bizonyította, hogy akár pszichológusként is megállná a helyét, hiszen szinte nincs olyan helyzet, amelyben ne tudna egy-egy jó tanáccsal szolgálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Szeretem mindennek a pozitív oldalát nézni, és lehetőségem szerint ezt próbálom átadni a környezetemnek is. Én így nőttem fel, és bár tudom, hogy a mai világban nehéz ezt közvetíteni, én mégis megpróbálom! Ahol tudok, ott segítek, és szerencsére a legtöbbször sikerrel is járok” – kezdte a -nak Bea, aki rátermettségét bizonyította már az Oldschool című műsorban is, Esztergályos Cecília és Bay Éva társaságában, ahol tanácsokkal látják el a fiatalabb generációt. Ennek apropóján Bea lerántotta a leplet arról, milyen helyzetekben kérték eddig a segítségét.

„Hoztam én már össze több szerelmespárt is, születtek ebből gyerekek. De ott voltam a nehezebb pillanatokban is! Egy ismerősöm sajnos eljutott arra a pontra az életében, hogy fontolgatta az öngyilkosságot, de szerencsére még időben tudtam vele beszélni, és sikerült megakadályoznom ebben. Nem egyik pillanatról a másikra történt ez, hosszas beszélgetések árán győztem meg arról, hogy az ő élete annál sokkal többet ér, hogy csak úgy eldobja. Sikerült megmentenem az életét!” – mesélte az énekesnő, akire akkor is számíthattak az emberek, mikor a betegségével kapcsolatban kértek tőle tanácsot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?