HŰHA

Véres verekedés tört ki Hajdú Péter műsorában

A hétszeres világ- és olimpiai bajnok sportoló utolsó mérkőzéséről mesélt volna, de a felvételen megjelent fiatal pankrátor kihívója is.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter vendégül hívta Növényi Norbit, aki nemrég bejelentette, hogy 60 évesen, 45 sportban töltött év után egy utolsó küzdelemmel búcsúzik a ringtől. Erről faggatta volna Hajdú, aki meglepetésvendégként meghívta Növényi kihívóját, a 31 éves Makai Renátót is. A fiatal pankrátor heccelni kezdte ellenfelét, ahogyan a sportágban ez bevett szokás a küzdelem előtt.

Téged néztelek ki, és le is foglak győzni

– indított Renátó, aki végig farkasszemet nézett a 60 éves világbajnokkal.

"Mit nézel rám, húzzál arrébb, vagy szerelmes vagy belém, kisgyerek?  Itt, ahol semmi nem történhet, könnyen keménykedsz, de nem úgy fognak rád számolni, hogy 1,2,3, hanem hogy január, február, március…”

- kontrázott rá Növényi.

Nem kell nekünk ring, itt is lerendezhetjük!

– szólt vissza Makai. A felek ekkor már egymással szemben álltak, és egy jól irányzott atyai pofonnal elkezdődött egy olyan verekedés, amilyet hazai stúdió még nem látott.

Hogy mi történt pontosan és hogyan értékeli a brutális eseményeket Növényi Norbert, valamint Hajdú Péter, az kiderül a %RIPOST% napilap pénteki számából, amelyben további exkluzív fotók láthatók az incidensről.

És ezeket olvastad már?