HŰHA

Viheti a NAV Bea asszony milliós Zsolnay készletét?

Néhány napja Bea asszony hivatalos Facebook-oldalán megjelent egy fénykép, amelyen nagyjából három teljes szett Zsolnay étkészlet látható. A család állítja, szponzori szerződés keretében került konyhájukba a nagyjából másfél millió forintot érő készlet, de a manufaktúránál erről nem tudnak...
  • Szerző: Buster

Gáspár Bea mindent megtett azért, hogy végre kitörhessen ura árnyékából és megmutathassa, ő bizony nem egy szimpla háziasszony, hiszen annál jóval messzebbre jutott a konyhaművészet terén. Győzike adócsalási ügye azonban beárnyékolja a sikerét, bármit is kap ugyanis esetleges szponzoraitól, felmerül a kérdés, honnan szerezte és pláne miből telik rá, ha a NAV a család teljes vagyonát lefoglalta?

A %% megkereste a Zsolnay Manufaktúra Zrt-t azzal a nagyértékű étkészletekkel kapcsolatban, ami ott díszeleg Bea asszony hivatalos Facebookján, és amelyet Gáspár szerint a Zsolnay adott neki. A cégtől azonban nem azt a választ kaptuk, amire számítottunk.

"Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával.

Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta. Mi sok sikert kívánunk Bea asszonynak és örülünk neki, hogy a mi termékünket választotta és használja”

- mondta lapunknak Pintér Mariann a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője. Hogy mit mond a jogi szakember a milliós étkészlettel kapcsolatban azt megtudhatod a %% napilap keddi számából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?