HŰHA

Vörös rózsával lepték meg a fiatal lányt, akivel Curtis együtt töltötte az éjszakát

Beszédes fotót tett közzé Barnai Judit, a Győr kosárlabdázója.
  • Szerző: Doris

Egy csokor vörös rózsával várta hódolója a budapesti reptéren Barnai Juditot, aki szeptemberben Curtisszel való románca miatt került az egyik hetilap címlapjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István

Akkoriban az a hír járta, hogy a Győr fiatal kosárlabdázóját már két hónapja gyengéd szálak fűzik a rapperhez, az említett címlapon pedig épp az volt hátható, ahogy korán reggel elhagyják Curtis lakását.

„A múlt pénteken Attila a művészválogatottal focizott Győrben, a Futball Éjszakája gálamérkőzésen. Judittal ott találkoztak, majd egész este együtt szórakoztak. Meg sem próbálták titkolni, hogy egy párt alkotnak. Egyeseknek akkor úgy tűnt, a fiatal sportolólány van jobban oda a rapperért. Végül kettesben távoztak” – mesélte akkor a lapnak Curtis egyik közeli ismerőse.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezt követően hogy alakult Judit és a rapper viszonya, ám az ismert sportolónak nem eshetett jól, hogy Curtis a lesifotó után nem sokkal azt nyilatkozta, az ő szívébe most sokan beleférnek.

A Győr kosárlabdázója mindenesetre boldog, és ezt esze ágában sincs titkolni! A gyönyörű rózsacsokorról készült fotót ugyanis az Instagramon is közzétette. Bár azt nem lehet tudni, hogy Curtistől kapta-e a virágot vagy egy új lovag lepte meg.

És ezeket olvastad már?