HŰHA

Üzent a nyilvánosságnak a VV Fanni-gyilkosság vádlottja

A férfi szerint mese az egész vádirat, ő pedig még mindig állítja, hogy nem ő oltotta ki a fiatal lány életét.
  • Szerző: ripost

Kitalációnak véli az egész vádiratot VV Fanni feltételezett gyilkosa. B. László és ügyvédje továbbra is állítják, nem a férfi oltotta ki 2017 novemberében a lány életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mese az egész vádirat. Nem követtem el gyilkosságot, és nagyon bízom az igazságszolgáltatásban. Azt gondolom, azért büntessenek meg, amit valóban el is követtem, ne kitalációkért!” – üzente a Bors hasábjain keresztül a vádlott.

B. László családja még annak ellenére is hisz hozzátartozójuk ártatlanságában, miután kiderült, hogy az „elkábítani” és az „autós nyomkövetés” mellett állítólag olyan szavakra is rákeresett két nappal a lány eltűnése után a világhálón, mint a „vízihulla”, „víziholttest”. Lapinformációk alapján pedig azt is tudni vélik, hogy a keresés pont azon a napon volt, amikor a GPS-adatok szerint B. László hosszabb időt töltött el a dunaújvárosi Duna-parton.

Mi több, ezen a napon még az is érdekelte, hogy melyik országgal nincs kiadatási megállapodása hazánknak, és rákeresett Be­lize-re, amelynek köztudottan semmilyen hivatalos kétoldalú kapcsolata nincs Ma­gyarországgal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?