Létrehozva: 2020.07.31.

Csődbe ment Zámbó Árpy rádiója, elárulta, mire készül

Az egykori rádióstúdió hamarosan büfévé alakul át, ahol a különleges húsos szendvicsek között helyet kap majd Jimmy kedvence is…

Sokan szerették a Zámbó Árpy által éveken át üzemeltetett Bredd Rádiót, de a koronavírus-világjárvány miatti hosszú leállást nem sikerült túlélnie. Árpy most minden technikai berendezést elad, hogy mihamarabb beindíthassa új vállalkozását. Szeretne visszatérni a vendéglátásba, hiszen korábban volt már étteremtulajdonos, üzletvezető, de még pincér is. Az ötlet már megvan, ráadásul hiánypótló is, hiszen hazánkban még nem terjedtek el a külföldön már régóta népszerű, tépett-húsos szendvicsek.

Bár Árpy rádiója lehúzta a rolót, úgy érzi, a vendéglátás egyenesbe hozhatja (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Hát ennyi volt! Szép éveket töltöttem el a rádióban, de a hosszú leállás után már nem volt értelme folytatni. Kicsit fáj a szívem, de nem vagyok az a kesergő típus. Megrázom magam és megint mindent elkezdek elölről” – kezdte lapunknak Zámbó Árpy, aki úgy látja, hogy a régi stúdió épülete tökéletesen alkalmas egy újszerű, fiatalos szendvicsező megnyitására.

A rádió helyén nyílik majd meg Árpy szendvicsezője (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„A ház jó helyen van, tökéletes konyhát lehet benne kialakítani és van egy árnyas terasza is, ahol a vendégek leülhetnek. Hamarosan neki is látunk a munkálatoknak, mert szeretnék mielőbb megnyitni” – mondta Zámbó Jimmy testvére, aki maga áll majd a konyhapult mögé, hiszen van tapasztalata, ráadásul saját bevallása szerint hússütésben verhetetlen. Ki is találta már, milyen ételek kapnak majd helyet az étlapon.

„Az a tervem, hogy gyorsan fogyasztható, laktató és egyben vagány szendvicseket kínálok majd. Főleg sertést és marhát sütök majd lassú tűzön órákon át, majd nem vágom, hanem tépem a szendvicsekbe, amik tele lesznek zöldséggel, különleges házi szószokkal” – árulta el Árpy, aki természetesen nem feledkezik meg 19 éve tragikus körülmények között elhunyt bátyjáról, Zámbó Jimmyről sem. Az egyik szendvics az ő nevét viseli majd a zuglói bisztróban.

A „Jimmy kedvence” szendvics prototípusa – tépett oldalassal és sok salátával árulja majd Árpy elhunyt testvére egyik kedvenc ételét (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Jimmyke imádta a jóféle sült oldalast, pláne úgy, ahogy én készítettem. Ezért is hívom majd Jimmy kedvencének a szendvicsek királyát” – mondta Árpy, aki meg is mutatta lapunk munkatársának a prototípust, ami nemcsak jól nézett ki, de valóban nagyon ízesre és tartalmasra is sikerült. Hogy mikor kezdhetünk sorba állni Zámbó Árpy különleges szendvicseiért, azt még nem lehet tudni, de az biztos, hogy Jimmy testvére még idén szeretné megnyitni üzletét.

Országos turnéra indulna a Jimmy-emlékgála Ha a koronavírus-helyzet engedi, idén is megrendezik a már hagyománnyá vált emlékgálát. Ráadásul komoly változásra is számíthatnak a rajongók, hiszen a szervezésbe menedzserként bekapcsolódott Bódi Guszti testvére, aki nagyszabású terveket dédelget. „Még a járvány előtt megállapodtunk a Zámbó Árpyval, hogy a jövőben menedzserként dolgozom az emlékkoncertek szervezésén. Most egy kicsit leálltak a dolgok, de reméljük, hogy majd a tervezett nagykoncertet Nagyecseden megtarthatjuk és az azt követő huszonkét állomásos turnét is elindíthatjuk, ha biztonságos lesz. Rengeteg Jimmy-rajongó van országszerte, akik nem tudtak Budapestre utazni a gálákra” – mondta a Ripost-nak Bódi „Szifa”, aki elárulta legnagyobb álmát is. „Ha minden a tervek szerint alakul, jövőre, valamikor az év első felében az Arénát is megtölthetjük Jimmy rajongóival, az eseményen színpadra áll majd egy igazi világsztár is” – nyilatkozta az új menedzser.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Csinálja más!" - Dárdai Pál lemondott a Hertha kispadjáról?

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

metropol.hu

Lezárult egy korszak, 10 év után búcsút int a Lidl

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

vg.hu

iPhone 16: meglepő információk szivárogtak ki

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

travelo.hu

Videó: Cuki vidra fürdőzött a Balatonban

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Megdöbbentő vallomás: Young G Béci felesége ezért hagyta ott a modellszakmát

HŰHA

Bochkor Gábor nem kertelt, megvan a véleménye arról, amit Ábel Anitáék csináltak

HŰHA

Ezen besírsz! Ezzel a világsztárral keverték össze a magyar énekesnőt

HŰHA

Csúnyán megfenyegették Curtist, csattanós választ adott