HŰHA

Zsidró Tamás sértettsége: nyilvánosan üzent Várkonyi Andreának

A mesterfodrász láthatóan mégsem viseli olyan könnyen, hogy a műsorvezető néhány héttel ezelőtt szakított vele.
  • Szerző: ripost

A jelek szerint mégsem viseli olyan könnyen a szakítást Zsidró Tamás. A mesterfodrász és Várkonyi Andrea kérészéletű kapcsolata néhány héttel ezelőtt ért véget, és nagyjából négy hónapig tartott.

A Bors információi szerint a döntő szót végül Várkonyi Andrea mondta ki, és bár eddig úgy tűnt, Zsidró Tamás élvezi a szabadságot, kiderült, hogy ez mégsem így van.

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

A minap a mesterfodrász egy különös tanmesét osztott meg az Instagram-oldalán: a történet szerint egy skorpió arra kér egy békát a tóparton, hogy vigye át a hátán a túlpartra.

A béka hezitál, ám végül a könyörgő szavakra és ígéretekre beadja a derekát. Miután átvitte a túlpartra a skorpiót, az halálosan megsebzi a békát, aki utolsó erejével azt kérdezi: miért?

A másik azt válaszolja: „De hát, béka. Én egy skorpió vagyok.”

Fotó: Instagram

A történet áthallásait könnyű észrevenni: Andrea volt az, aki kimondta, hogy vége, amivel láthatóan óriási sebet ejtett a fodrász lelkén.

Sértve érzi magát, ezért üzen a nagyvilágnak, és talán a volt kedvesének is ezzel a történettel.

Andrea csillagjegye ráadásul skorpió, Zsidró pedig a következő bejegyzésében megerősítette, hogy a zodiákus jegynek fontos jelentősége van.

Fotó: Instagram

Andrea egyelőre nem reagált a furcsa üzenetre, és az őt ismerők szerint nem is fog, hiszen soha nem élte kirakatban a magánéletét, és az érzéseiről is csak ritkán nyilatkozott.

És ezeket olvastad már?