HŰHA

Fő a biztonság: Így locsolkodtak idén a hazai sztárok

Sokan, köztük hírességek is, megőrizték humorukat, és a biztonság jegyében ápolták az évszázados hagyományt.
  • Szerző: Buster

Hazánk ismert sztárjai is úgy döntöttek, idén húsvéthétfő hajnalán mellőzik a szódásüveget, a locsolókannát, a vödröt, de még a parfümös üvegeket is, és stílszerűen kézfertőtlenítőt ragadtak, hogy ne csak a hervadástól, de a koronavírustól is megóvják párjukat és önmagukat is. Így Kandász Andrea, Völgyesi Gabi és Nyári Darinka is biztosan vírus védetten kezdhette a napját, ahogyan Németh Kristóf várandós felesége is. Sőt, Zoltán Erikának sem kell tartania a vírustól, hiszen őt is ezzel a módszerrel locsolta meg férje, hétfő reggel.

Fotó: Kandász Andi

Kandász Andi férje nagyon komolyan veszi az óvintézkedéseket. Ő nem csak a TV2 műsorvezetőjét fújta le fertőtlenítővel, de még az ételek csomagolását is rendre lekezeli.

 

Fotó: Völgyesi Gabi

....

Fotó: Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi láthatóan meglepődött az Ádám által választott különleges „kölnin”, de végül ő is megszerezte a fertőtlenítős flakont és meglocsolta a férjét…

Fotó: Németh Kristóf

Németh Kristóf a széltől is óvja feleségét és ez különösen igaz most, hogy világszerte terjed a koronavírus. Így ő is szakított a hagyományokkal és a biztonságos és egyben hasznos megoldást választotta a hervadás ellen.

A Jóban Rosszaban sztárpárja Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt is szűk körben töltötték az ünnepi hosszú hétvégét. A sorozat rosszfiúja feleségét is a biztonság jegyében locsolta meg.

Fotó: Zoltán Erika

Zoltán Erika először meglepődött, amikor meglátta Robit közeledni a kézfertőtlenítős flakonnal, de végül jót nevetett az ötletes és persze biztonságos megoldáson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?