SZTÁR

Így lepte meg a párja Kovács Katit 24 év után

Az énekesnő néha elszontyolodik a járvány idején.
  • Szerző: Ripost

Kovács Katit egy őszibarack tortával lepte meg a párja, fél napig dolgozott a konyhában a meglepetésen- írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kossuth- és Liszt Ferenc díjas énekesnő számára nagy kihívást jelent a semmittevés. Az örökmozgó személyiségétől távol áll ez az életforma.

„Hihetetlenül jól bírtam eddig a bezártságot, most kezdek kicsit türelmetlenkedni„ - mondta az énekesnő a Borsnak.

Olyan minden, mint egy jégbe fagyott élet. Ahogy visszaemlékszem, 1965-ben volt ilyen kevés ember és autó az ucákon Budapesten, mint mostanában. Az egész ország nyugdíjba ment”- magyarázza az énekesnő.

„Igyekszem feltalálni magam itthon. Teszek-veszek, most egy kicsit többet tévézek, mint eddig. Sétálni kimegyek, de egyelőre csak rövid túrákat a néptelen részeken, majd ha jobb idő lesz, akkor nagyobb köröket tervezek. Néha a futópadra ráállok, megsimogatom„-teszi hozzá nevetve. Megtudtuk: 2-3 kilométert szokott gyalogolni a padon.

Kovács Kati a napokban megkapta a Fonogram- Magyar Zenei Díj életműdíjat. A szakmai elismerésről eszébe jutott, hogy most járványos időkben kevesebbet stresszel a munka miatt.

„A bezártság furcsa pozitívuma hogy sokkal jobban alszom”-mondja alapnak. „ Azt tapasztaltam, hogy nem nyugtalanítanak a holnapi dolgok. Hol leszünk, milyen zenekar játszik, vajon minden a helyén lesz a koncerthez. Rádöbbentem, hogy az életemben mindent a koncertezés köré építettem. Csak ezen járt minden gondolatom. Most viszont egészen más dolgok foglalkoztatnak. Igyekszem pozitív lenni, ahogy eddig minden helyzetben az életemben, de be kell vallanom, hogy vannak pillanatok mostanában,amikor kicsit elkeseredem. „

Kiderült az is, hogy mi ad ilyenkor vigaszt számára. „ Az a szerencsém, hogy van egy bűbájos, aranyos párom. Huszonnégy éve vagyunk együtt. Amikor látta, hogy elkeseredtem a minap, készített nekem őszibaracktortát. Ha még nem láttak mérnökembert, akinek a jelenléte teljesen idegen a konyhában, hát ő az. De fel akart vidítani. Gyermekkorában csinált egyszer egy ilyen tortát, és most újra elkészítette nekem. Nem hittem el, hogy képes lesz rá, de fél nap alatt mégis sikerült, és nagyon finom lett. Nem is tudtam, hogy ilyenre képes” - áradozott Kati.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?