SZTÁR

Így ostromolják Kaiser Edét szabadulása után a nők

Szabadulása után Istenes László készített interjút Kaiser Edével, aki 18 évet ült fegyveres rablások miatt. A műsorvezető a Mokkában mesélte, hogy miután lement az adás, többen megkeresték. Voltak, akik munkát ajánlottak, sok hölgy pedig Ede elérhetőségét próbálta tőle megszerezni.
  • Szerző:

Börtön ide vagy oda, a fiatalember igen népszerű a nők körében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Valóban voltak és vannak is megkeresések. Ez jólesik, kedvesen válaszolok is, de most nem a szerelem az elsődleges prioritás az életemben – szögezte le Ede. – A szereplés sem, nem vágyom nyilvánosságra. Már mindent elmondtam, nem szeretnék többet. Elnézést, de ez volt az utolsó – mondta az üggyel kapcsolatban.

20200601 Budapest, 18 év után először lépett ki a börtön ajtaján a móri mészárlásért tévesen elítélt Kaiser Ede.Kaisert ügyvédje várta a Kozma utcai börtön bejáratánál. Dr. Dezső Antal az ügy elejétől fogva védte a férfit. A képen Kaiser Ede. Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Egy barátja azonban így nyilatkozott:

– Aki egyszer megbántotta, sebet ejtett a szívén, az többé szóba sem jöhet. Ez valahol érhető, hiszen sok évet kell behoznia. Az biztos, hogy csakis jó értelemben vett hétköznapi, normális nő jöhet számításba, olyan, aki éjszakai életet él, drogozik, biztosan nem. Tudom, hogy neki számít a külső, vonzó hölgy legyen, de ne rosszéletű. Ede tisztességes, új életre vá­gyik, abba bele kell illenie. Azt hiszem, van is egy olyan lány, aki ennek megfelel – mesélte egy közeli ismerőse.

A lap utánajárt annak is, vajon miért vonzódnak a nők a rosszfiúkhoz, és a mai lapszámból azt is megtudhatjuk, hová lett Kaiser Ede jogász menyasszonya, aki sokáig várt rá.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?