HŰHA

Pánik az Ázsia Expressz forgatásán: Halálos veszély lesett a stábra

Óriási volt a riadalom az Ázsia Expressz 2 forgatásán, amikor váratlanul Janicsák Veca lába elé siklott egy méretes mérges kígyó.
  • Szerző: Buster

Srí Lankán a világon a második legmagasabb a kígyómarások száma. Évente 33 ezer esetet regisztrálnak, de ez a szám feltehetően a valóságban sokkal magasabb. Ráadásul az ázsiai szigetország számos halálos mérgű hüllő otthona. Így nem csoda, hogy azok, akik közvetlen közelről nézték végig, ahogy egy hatalmas fekete példány áldozatát üldözve átsiklott a forgatási területen, még órákkal az eset után is remegő lábakkal álltak Kandy egykori börtönének udvarán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különösen Janicsák Veca és Ábel ijedtek meg, hiszen centikkel a lábuk előtt történt a rémisztő eset.

„Éppen interjúztunk, amikor közvetlenül mellettem kiszaladt a bokorból egy nagy gyíkszerű állat. Már attól is megijedtünk, de tizedmásodpercekkel később már Ábel is és én is sikítva ugrottunk fel a székekre, mert a gyíkot egy nagy fekete kígyó követte, aki már támadó pozícióban volt, vagyis a feje elemelkedett a földtől, úgy követte áldozatát. Hihetetlen gyors volt és tényleg centikre volt a lábamtól, szóval a vér megfagyott az ereimben, majd remegni kezdtem”

- mesélte még most is lúdbőrözve az énekesnő, aki a napilap szombati számában hosszabban is mesélt az átélt borzalomról és az is kiderül, milyen kígyó rémisztette halálra a teljes stábot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?