SZTÁR

Jelentkezett Havas újabb áldozata! Erőszakoskodott vele, megalázta

Újabb nő jelentkezett, hogy bátran elmondja, vele is erőszakoskodott Havas Henrik. Agresszíven közeledett hozzá, akarata ellenére megcsókolta, és ez még nem minden!
  • Szerző: RIPOST

Molnár Anikó - akit Nagy Õ Anikóként ismernek sokan - felháborodott azon, ahogy Havas Henrik viszonyult első áldozatához, Baukó Évához.

Le....om!

- mondta a tévésztár, szándékosan ismét csak megalázva korábbi asszisztensét.

Molnár Anikó ezért is döntött úgy, hogy nem temeti tovább magába  a  saját hasonló, keserű emlékeit.

A TV2 Tények című műsorának nyilatkozva elmondta, hogy Havas Henrik több alkalommal is durván zaklatta és szexuálisan megalázta.

Erőszakkal próbálta megcsókolni, hiába tiltakozott minden egyes alkalommal. Aztán a tévésztár ennél is továbbment, odaült mellé, megragadta Molnár Anikó kezét és erőszakkal a nadrágjára, a nemi szervére tette, így fejezve ki nyilvánvaló szándékát.  Õ eközben hiába tiltakozott.

Mindeközben, ahogy elmondta, csak arra gondolt, hogy

"Nem akarom, hogy csókolgasson, nem akarom a gatyáján keresztül fogdosni, nem akarok mellé ülni a kanapén..."

És ez még nem minden!

A TV2 Tények című műsorában Molnár Anikó részletesen beszélt arról is, hogy Havas Henrik végül minden határon túlment.

Egy alkalommal úgy alázta meg, hogy "ajándékképpen" egy fekete műanyag zacskóban a kezébe nyomott egy vibrátort. Mert ahogy kifejtette, egy ilyen szerencsétlen, "ba...tlan" nőnek így legalább majd lesz némi öröme. Még síkosítót is rakott a fekete szemeteszsákba.

Molnár Anikó, ahogy az interjúban elmondta, nem akar mást az eset nyilvánosságra hozatalával, mint amit a korábbi zaklatási ügyek áldozatai. Azt akarja elérni, hogy Havas Henrik nézzen magába, szégyellje el magát, és kérjen bocsánatot. Úgy, ahogy ezt Marton László és Kerényi Miklós Gábor megtette.

Havas Henrik azonban mindeddig a gyerekes tagadást választotta. Sokan várják kíváncsian, hogy a második áldozat jelentkezése után mit tesz. Facebook oldalán egyelőre teljes a csend...

Mint ahogy nagy kérdés az is, hogy a  súlyos  zaklatási ügy miatt levonja-e  végül a következtetéseket Havas Henrik munkahelye, az ATV. Leveszik-e a képernyőről? Ahhoz hasonlóan ahogy a korábbi esetekben a Vígszínház és az Operettszínház megtette a szükséges intézkedéseket.

Nem kizárt újabb áldozatok jelentkezése sem...

Időközben Havas első áldozata Baukó Éva tanúkat nevezett meg, köztük a tévésztár sofőrjét is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?