FÜLES

Ezért lett rosszul a TV2 színpadán a jelmezes énekes

Az énekes a második körben lepleződött le, de már korábban kis híján elárulta magát...
  • Szerző: Buster

Nagy lehetőség volt Jolly számára, hogy részese lehetett a Nicsak, ki vagyok? című TV2-es műsor első adásának, hiszen így megmutathatta: nem csak a mulatós műfajban mozog otthonosan. Remek hangi adottsággal van megáldva, így képes volt színpadra állítani Bruno Marsot és Horváth Charlie-t is.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Az énekesnek a sikerért azonban alaposan meg kellett küzdenie. Mindent beleadott a produkcióba, így végül olyannyira rosszul lett az első dala után, hogy azt már nem tudta leplezni. Még úgy sem, hogy tetőtől talpig asztronauta-jelmezben volt. Először Majkának tűnt fel, hogy valami nincs rendben vele, miközben Jolly láthatóan megpróbált levegőhöz jutni. Ennek hevében pedig volt egy pillanat, ahol a szemfüles nézők kiszúrhatták a szakállát. Ezt látta meg a műsorvezető, Till Attila is, aki saját testével takarta el a láthatóan légszomjjal küzdő előadót. A második körben aztán a nézők úgy döntöttek, hogy őt szeretnék leleplezni, így derült ki, hogy Jollyt rejtette a jelmez. Az énekes lapunknak árulta el, mi történt vele a színpadon.

Fotó: TV2

„Az a helyzet, hogy a végére annyira felpörögtem, hogy szinte már nem kaptam levegőt. Ezt próbáltam meg orvosolni azzal, hogy legyeztem a maszkomat, de csak nagyon nehezen sikerült megnyugodnom. Azt éreztem, hogy nem bírom tovább, és ott helyben letépem magamról az űrhajós sisakot…”

– kezdte a -nak az énekes, akit nagyon meglepett a hirtelen rátörő légszomj, mivel a próbák alatt nem tapasztalt hasonlót.

„Nyilván egyik jelmez sem túl komfortos, hiszen elég nehezek és persze nagyon zártak, de alapvetően meg van oldva, hogy éneklés és mozgás közben is kapjunk levegőt. Ezt a próbákon alatt ki is próbáltam, és egyszer sem volt gond. Azt hiszem, hogy tényleg az izgalom miatt lettem egy kicsit rosszul”

– mondta Jolly, aki mindennek ellenére is remekül érezte magát a show-ban.

Fotó: TV2

„Szuper volt ez az egész! Hatalmas buli volt, és nagyon örülök, hogy az énektudásomat megmutathattam a nézőknek és persze a sztárcsapat tagjainak is. Hajós András méltatása különösen jólesett, és csak azt sajnálom, hogy nem mutathatom meg a többi dalt, amivel készültem”

– nyilatkozta az énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?