SHOWBIZ

Joshi Bharat: Élvezem a hirtelen jött szabadságot

Az indiai tévés nemrég került le a képernyőről, de egy cseppet sem szomorkodott. Januárban nekilátott, hogy megvalósítsa az új ötleteit.
  • Szerző: Buster

Joshi Bharat kihasználta a szabadságot és alaposan kipihente magát az év elején. Végre mindenre volt ideje, amire a tévés munkái mellett eddig nem igazán jutott. Kicsit maga és a családja felé fordult, levonta a múlt tanulságait és tervezgetni kezdte a jövőt, amiben persze szerephez jut majd valamilyen televíziós produkció is, sőt szeretne nyitni a fiatalabb generációk felé is…

„Az a helyzet, hogy amióta nem jártam stúdióban, egy percet sem unatkoztam. Volt elég dolog a saját cégemben, és persze a háttérben már elkezdtem azon dolgozni, hogy miután lejár a szerződésemben rögzített átigazolási korlát, visszatérjek a tévézéshez is. Van néhány remek ötletem, már tárgyalok is a megvalósításukról, de ezekről majd nyár eleje felé beszélhetek konkrétabban”

– mondta Joshi, aki a napilap szerdai számában hosszabban is mesél arról, mivel töltötte az utóbbi heteket és mit tervez a jövőben.

[]

 

És ezeket olvastad már?