LELKIZŐ

Az interneten folytatja tovább Joshi Bharat

Az indiai származású műsorvezető már rengeteg hírességgel beszélgetett a kamerák előtt és a koronavírus-válság alatt is ezt teszi.
  • Szerző: Buster

Joshi Bharat szinte már olvas az emberi lélekben, ezért szeretnek vele beszélgetni a hazai hírességek. Az indiai gurut egy ideje nem láthattuk már a képernyőn, de most végre elérkezett a nagy visszatérés ideje.

Joshi életre hívta a Maradj otthon – Karanténnaplók Joshi Bharattal című Facebook oldalt, ahol a jövőben a jól ismert közvetlen módon beszélget majd ismert emberekkel.

„A háttérben már egy ideje szerveződött, hogy az interneten keresztül folytassuk azt a munkát, amit évek óta csináltam, vagyis elkészítsünk egy beszélgetős műsort. Tulajdonképpen mostanra lépett a dolog a megvalósítás fázisába. A beszélgetéseket Skype-on rögzítettük, hiszen most nincs lehetőség a személyes találkozásokra és termesztésen a beszélgetőpartnereimmel most erről a helyzetről is szót ejtünk, így adta magát a cím...”

- kezdte lapunknak Joshi, aki azt is elárulta, hogy kikre lehet számítani az első időszakban.

„Több beszélgetést rögzítettünk már és az indulás napja is biztos, de azt még nem döntöttük el, hogy kivel kezdünk. Ami biztos, hogy vagy Balázs Andit, vagy Tóth Verát, vagy Németh Lajost láthatják majd a nézők március 31-én, amikor is elstartolunk”

- mondta a műsorvezető.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?