Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.07.03.

Fél év kihagyás után tér vissza Joshi Bharat: Itt folytatja

A nézőknek nem kellett sokáig nélkülözniük Joshi Bharatot, hiszen Hajdú Péter leszerződtette őt a Life TV csapatába.

Éppen csak letelt az a fél év, amíg nem jelenhetett meg másik csatornán Joshi Bharat, a megújuló Life TV máris lecsapott rá. A műsorvezető július 20-tól minden délután 17 órától jelentkezik majd az Őszintén! Joshival című műsorával, melyben rendhagyó módon a vendégek telefonon jelentkeznek majd be, megosztják vele a gondolataikat, és kérik a segítségét, tanácsait, a különböző problémák megoldásában. Teszik ezt abban a reményben, hogy a beszélgetés végére közösen találnak majd kiutat a nehézségekből.

Fotó: Vajda Anita / Life TV

Joshinak a vérében van a megoldáskeresés, így örömmel mondott igent a csatorna felkérésére. „Kiss Péterrel még februárban beszélgettünk egy betelefonálós műsorról, de akkor még nem tudtuk, hogy ő nem sokkal később a Life TV programigazgatója lesz. Amikor aztán újra megkeresett és elmondta, kikkel dolgozhatnék együtt a csatornánál, gondolkodás nélkül mondtam igent, hiszen olyan régi kollégák vesznek majd körül, akiket nem csak szakmailag, de emberileg is nagyra tartok” - kezdte a Ripost-nak Joshi, aki már nagyon várta, hogy elkezdődjenek a forgatások.

„Hiányzott a tévézés, hiszen 2008-óta gyakorlatilag folyamatosan képernyőn voltam. Bár már elértem a nyugdíjaskort, mégsem vágytam arra, hogy otthon üljek a babérjaimon és csak kertészkedjek, vagy főzőcskézzek. Persze a világjárvány beszorított a négy fal közé, de a karanténban töltött hónapok alatt sem tétlenkedtem. Heti rendszerességgel karanténinterjúkat készítettem a YouTube-ra ismert emberekkel. Tulajdonképpen ezzel tartottam formában magam a visszatérésre” - mondta a műsorvezető, aki a Life TV-n újra azt csinálhatja majd, amihez a legjobban ért, és amiben a legtöbb tapasztalatot szerezte az elmúlt 28 évben.

Fotó: Vajda Anita / Life TV

„Lassan harminc éve foglalkozom sorselemzéssel és keresek megoldást a hozzám forduló emberek lelki- és életvezetési kríziseire. Ez idő alatt több ezer ember fordult már hozzám és találkoztam sok nagyon nehéz esettel. Nem egyszer éreztem, hogy bennem látják az utolsó reménysugarat és megesett, hogy szó szerint egy-egy élet múlott azon, hogy én meghallgattam őket és közösen kerestem velük a megoldásokat. A műsorban is ez lesz a célom, szeretnék újra segíteni a hozzám forduló embereknek, akik megtisztelnek a bizalmukkal. Természetesen nem vagyok pszichológus így én csak a több évtizedes tapasztalatomra és az Indiából magammal hozott életszemléletre támaszkodhatok egy-egy probléma megoldását keresve – hangsúlyozta a műsorvezető, aki örül, hogy végre újra azzal foglalkozhat, amit szeret: emberi sorsokkal és a televíziózással.

Igazi sztárdömping a Life csapatában A Life TV már eddig is üde színfoltja volt a hazai televíziós palettának, de úgy tűnik, hogy eltökélt szándékuk igazi meghatározó és trenddiktáló csatornává válni a jövőben. Ezt jelzi, hogy egyre több sztárt igazolnak le, amióta Hajdú Péter lett a vezérigazgató. Elsőként Demcsák Zsuzsa nevére derült fény, majd bejelentették, hogy Kocsis Korina és Nagy Réka lesznek a Life TV időjósai. Érzésünk szerint Joshi Bharattal még nem ért véget a meglepetések sora… 12 éve a képernyőn Joshi Bharat nevét 2008-ban ismerte meg az ország, amikor a TV2-n útjára indult a nevével fémjelzett show, melyben érdekesebbnél érdekesebb és furábbnál furább karakterek problémáira keresett megoldást, vagy éppen próbált meg komoly, vagy kevésbé komoly feszültségeket elsimítani. Az indiai származású tévés 2012-ben átigazolt a FEM3 csatornához, ahol először Gombos Edinával vezetett műsort, majd ismét önálló beszélgetős műsort kapott, ahol a hazai sztárvilág színe java megfordult, hogy kiönthessék lelküket a kamerák előtt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megtámadták Oroszországot, rengeteg a halott a drámai harcokban

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

magyarnemzet.hu

Megint pártot váltott Mellár Tamás, meg is van, hol folytathatja

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Így csókolta szerelmét Lékai-Kiss Ramóna, fotók a magyar kéziünnepről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője