SZTÁRDZSÚSZ

Kálloy Molnár Péter: Nem lettem konyhatündér

A színész bár kitartóan és nem is rosszul főzött a MasterChef VIP 2-ben, mégsem vette át otthon a konyhában a hatalmat.
  • Szerző: Buster

Tagadhatatlan, hogy az egyik legszórakoztatóbb karakter távozott múlt hét pénteken a MasterChef VIP 2 konyhájából, amikor Kálloy Molnár Pétert küldték haza a séfek. A színész nem csak a humorát vitte bele a főzésbe, de szívvel-lélekkel küzdött, holott tudta, esélye sincs az igazi gasztro nagyágyuk között. Péter a forgatások óta nem fogott fakanalat és ez már így is marad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jó kis kihívás volt és köszönöm is a TV2-nek, hogy kipróbálhattam magam a konyhában, de azt hiszem, az kiderült, hogy mindenki jobban jár, ha én a tányér másik oldalán maradok”- kezdte nevetve a színész. „Bevallom, magamat is sikerült meglepnem azzal, hogy egy teljes héten át versenyben maradtam, de itt volt az ideje, hogy a nézők azokra fókuszáljanak, akik igazán értenek a konyhaművészetekhez”- mondta Kálloy, aki a látszat ellenére sincs teljesen elveszve a konyhában.

„Kiválóan melegítek bármilyen ételt, mondhatni, abban verhetetlen vagyok! De a viccet félretéve, nem jövök zavarba, ha a gyerek felkiált, hogy éhes. Azért össze tudok dobni alap dolgokat és a virslisalátám egyenesen verhetetlen… Viszont komolyabb főzésekre a jövőben sem vállalkozom. Egyszerűen a konyha nem az én terepem. Amíg összeraknék valami igazán bonyolult ételt, annyi idő alatt megírok két dalt, vagy három verset és azt hiszem ez utóbbival jobban járunk”- mondta a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?