SZTÁRDZSÚSZ

Négy éve segít a fogyatékkal élőkön Kárász Róbert

Kárász Róbert soha ilyen könnyen nem szervezett még egyetlen eseményt sem, mint ezt a születésnapot. Első szóra mondtak igent a legnagyobb hazai sztárok.
  • Szerző: Buster

Kárász Róbert éppen négy éve nyitotta meg alapítványával a budapesti Premier Kultcafét, ahol az alkalmazottak egytől egyig fogyatékkal élők.

Fotó: Keller Mátyás

A műsorvezető úgy gondolta, hogy a jeles napon különleges meglepetésben részesíti mind a betérő vendégeket, mind pedig a vele dolgozó fiatalokat és sztárokat kért meg arra, hogy egy-egy órára álljanak be a pult mögé.

„Fantasztikusan sikerült ez a nap, de ezt tudtam előre, hiszen 2012 óta minket elkényeztetnek a hazai és egyébként a nemzetközi hírességek is. Elég ha csak arra gondolunk, hogy hányan ajánlották fel macijukat a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány árveréseire. Idén egy hagyományteremtő eseményt szervezetem és be kell valljam soha ilyen könnyen még nem találtam sztárokat, akik részt vettek benne. Gyakorlatilag mindenki első szóra igent mondott és ezzel hatalmas örömet szereztek a velünk dolgozó fogyatékkal élő embereknek. Ők az utóbbi három hétben folyamatosan kérdezgették, hogy kik jönnek el és, hogy biztosan itt lesznek-e”

- mondta lapunknak Kárász.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?