Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.06.25.

Karda Bea drámai vallomása: Másodszor harcolt meg a gyilkos kórral

Bea eddig nem beszélt heroikus küzdelméről, ami egybe esett a koronavírus-világjárvány tombolásával...

Karda Bea biztos benne, hogy önhibáztató, önmarcangoló személyisége az, ami másodszor is megbetegítette őt. 13 évvel ezelőtt küzdött meg először a mellrákkal, de akkor hét évig csak a szűk családja tudta, hogy min ment keresztül. Most úgy döntött, nem folytja magába, hogy másodszor is rosszindulatú daganattal diagnosztizálták. Sőt, annak szenteli életét, hogy a rák elleni küzdelem egyik élharcosa legyen.

Fotó: Markovics Gábor

„13 évvel ezelőtt azt hittem, hogy soha többé nem kell kimondanom: Rákos vagyok! Sajnos tévedtem” - kezdte lapunknak az énekesnő, aki állhatatosságának köszönheti, hogy tavaly novemberben egy rutinszűrés során orvosai felfedezték az újabb, rosszindulatú elváltozást, hiszen bár a rák után csak az első 5 évben kötelező szűrővizsgálatokra járni, ő minden évben elment mammográfiára. Most Bea jobb mellében fedeztek fel egy gyanús foltot, amiről a mintavétel után kiderült, hogy rosszindulatú daganat. Az énekesnő először sokkot kapott, majd megrázta magát és az őt jellemző, jól ismert lendülettel vetette bele magát a harcba.

Fotó: Markovics Gábor

„Novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák és az is azonnal nyilvánvaló volt, hogy műtétre lesz szükség. Nem tagadom, teljesen összetörtem. Azt sem tudom, hogy aznap hogyan vezettem haza, de pár nap múlva már biztos voltam benne, hogy másodszor is legyőzöm a betegséget. Január 10-ére tervezték a beavatkozást, de végül valami pajzsmirigy problémát láttak, ami miatt el kellett halasztani január 31-ére. Az igazi megpróbáltatások csak ez után kezdődtek, hiszen öt keserves héten át kellett várnom arra, hogy kiderüljön, vannak-e áttétek a testemben. Csak azért imádkoztam, hogy ez ne következzen be és ne kelljen kemoterápiát kapnom” - mesélte.

Az énekesnőben férje és lánya tartották a lelket a várakozás alatt, hiszen csak ők tudták min megy keresztül a folyton vidám és harsány szerettük, aki a külvilág felé mindvégig ezt az arcát mutatta a legdrámaibb pillanatokban is. Március elején aztán végre megcsörrent a telefon és Bea orvosa közölte a jó hírt: nem találtak áttéteket és elég lesz 15 sugárkezelés, amit azonnal el is kezdtek. Ekkor azonban berobbant a koronavírus-járvány

Fotó: Markovics Gábor

„Hogy őszinte legyek, azt éreztem, hogy végleg kicsúszik a talaj a lábam alól. Pokoli érzés volt úgy villamosra szállni nap mint nap, hogy tudtam, a sugártól legyengült immunrendszeremnek egy szellő is elég az összeomláshoz, nehogy a koronavírus. Olyan lettem, mint egy robot. Csak mentem leszegett fejjel, maszkban és kesztyűben. Utaztam az életemért…”- tárta szét a karját Bea, aki önmagát hibáztatja azért, hogy visszatért a betegsége, ami szerinte lelki eredetű.

„Azt hiszem, hogy azért lettem másodszor is beteg, mert az utóbbi években folyamosan rágtam és hibáztattam magam. Közben pedig szünet nélkül aggódtam a jövő miatt. Bevallom, nem így terveztem az életem mostani szakaszát. Nem gondoltam, hogy ennyi idősen még megélhetés lesz számomra az imádott színpad, de nem úgy alakultak a dolgaim, hogy mostanra hátradőlhetek és élvezhetem a közönség előtt töltött évtizedeim gyümölcsét. Ez a tudat emésztett belülről, de most leckét kaptam az élettől, amiből tanulnom kell. Ki merem jelenteni, hogy másodszor is legyőztem a rákot, ahogyan abban is biztos vagyok, hogy életem végéig járok majd szűrésekre, hiszen nem kizárt, hogy nem most harcoltam utoljára az életemért”- jelentette ki zárszóként a Ripost-nak Karda Bea.

Országjáró eladássorozatot tervez Karda Bea szerint minden, így a gyógyulás is agyban dől el, így elhatározta, hogy soha többé nem hibáztatja magát semmiért és nem csak a külvilág felé mutatja vidám énjét, de a lelkében is csak nevetni fog az élet nehézségein. Ugyanakkor azt tervezi, hogy a jövőben nem csak koncerteket ad majd, de ahol csak lehetősége nyílik rá, elmondja 13 éve kezdődött történetét sorstársainak. „Hiszek benne, hogy az én vehemenciám és vidám olaszos temperamentumom erőt adhat azoknak, akik most veszik fel a kesztyűt a rákkal szemben. Én vagyok a példa arra, hogy soha nem szabad feladni...” - mondta az énekesnő.
Oxigénterápiával erősíti immunrendszerét Karda Bea a nehéz várakozás és a sugárkezelések hetei alatt folyamatosan olyan kezelések után kutatott az interneten, melyek hatásai orvosilag is igazoltak és nem csak felesleges reményt keltenek a rákbetegséggel küzdő betegekben. Így talált rá az úgynevezett oxigén terápiára. „Szinte minden nap jövök a kezelésre és már érzem is a pozitív hatásait. Az a helyzet, hogy a városi levegő tiszta oxigéntartalma nagyon alacsony és például a daganatos betegséggel küzdő emberek számára is nagyon fontos, hogy a szervezetbe elegendő tiszta oxigén jusson. A tanulmányok szerint, amiket elolvastam, egyértelmű összefüggést találtak a rákos megbetegedések és a szervezet tisztaoxigén hiánya között”- mondta Bea, akinek már néhány kezelés után sokkal jobb lett a közérzete és az erőnléte is.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin a harmadik világháborúról beszélt

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

metropol.hu

Dolhai Attila óriási örömhírt jelentett be a lányáról, Lucáról – videó

vg.hu

Végleg bezár Ördög Nóráék balatonfüredi boltja

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

mandiner.hu

Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője