SZTÁRDZSÚSZ

Kemény estéje volt Vastag Csabának: Hosszúra nyúlt

Az énekes felkészüléssel töltötte a Sztárban Sztár döntője előtti utolsó estéjét. Előtte pedig élőben jelentkezett be rajongóihoz...
  • Szerző: Buster

Vastag Csaba mindent beleadott a felkészülésbe: rengeteg energiát és időt áldozott arra, hogy hétről-hétre a tőle telhető legjobban alakuljon át a TV2 színpadán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Az énekes éppen ezért nem sokat aludt a mögöttünk álló tucatnyi hétvégén, hiszen a Sztárban Sztár élő adásai előtti utolsó éjszakán még csiszolta a hangokat. Csaba bár elfáradt, nagyon sajnálja, hogy vasárnap este véget ér ez a kaland. Élő bejelentkezésében ugyanakkor azt is elismeri, hogy a három döntős közül nem ő az, aki a legjobban ugrotta meg az eddigi feladatokat.

„Köszönöm, hogy velem voltatok és eljuttattatok idáig! Bár az mindenkinek világossá vált, hogy talán nem én vagyok a legjobb utánzó, de nagyon sokat megismertem önmagamból és rengeteg hasznos információt viszek magammal ebből a műsorból” - mondta az énekes, aki hozzátette, hogy a Sztárban Sztár döntőjében is mindent megtesz majd, hogy megszolgálja rajongói bizalmát.

Hajrá!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?