LELKIZŐ

Kemény férfiak törtek össze Hajdú Péter kanapéján

Hajdú Péter jó ideje nem volt látható a képernyőn, ráadásul miután ő lett a Life TV vezérigazgatója, nem is gondoltuk volna, hogy rövidesen újra műsort vezet majd.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter teljesen ingyen vállalta az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételeit, hiszen vezérigazgatóként különösnek érezte volna, ha külön fizetést határoz meg magának valamiért, ami valójában örömet okoz neki. Megnézhettük azt a lakást, ahol Péter vendégül látja a hírességeket egy-egy éjszakára. Péter túl van a felvételek javán és nem titkolja, rengeteg drámai és érzelmes pillanatnak volt részese a forgatások során. Ez az összezárva, nagyon más lesz, mint amikor a sztárokat Friderikusz Sándor faggatta...

Fotó: Szabolcs László

„Friderikusz Sándorral szemben én elfogult vagyok. Azt gondolom, hogy ő ebben a szakmában a legjobb és nem is szeretném, ha bárki hozzá hasonlítana a műsort látva. Csak a koncepció azonos, de amíg Sándor nem adott magából semmit, „csak” a vendégek titkait igyekezett kifürkészni, addig én teljesen részese leszek a beszélgetéseknek és nem csupán a vendégeimről derülnek majd ki sosem hallott történetek. Iszogatunk és nincs kötöttség, vagyis minden úgy alakul, mintha tényleg a saját otthonomba hívtam volna a hírességeket” – mesélte a -nak Hajdú, aki szerint éppen ez a baráti hangulat és intimitás az, ami kivétel nélkül, minden vendégével elfeledtette, hogy valójában minden pillanatot rögzítenek a kamerák.

Fotó: Szabolcs László

„Curtissel például Black Jack-et játszottunk és a vesztes eldönthette, hogy iszik-e egy feles pálinkát, vagy a nyertes arcon öntheti egy pohár vízzel. Maradjunk annyiban, hogy én a harmadik rövid után mondtam Curtisnek, hogy most már jöjjön a víz. A vele folytatott beszélgetésem volt egyébként az egyik legszélsőségesebb, hiszen hatalmas röhögéssel indult, majd pedig elsírta magát, amikor az édesapjáról beszélgettünk…” – mondta Péter, akinek sikerült megríkatnia Berki Krisztiánt is, miközben Cicciolina keményen állta a sarat a legkényesebb témák során is.

Fotó: Szabolcs László

„Egyébként eddig kilenc adást vettünk fel és majdnem mindenkinél eljött az pont, amikor a kamerákról megfeledkezve elsírták magukat... Ezen a kanapén zokogott perceken át például Demcsák Zsuzsa, Berki Krisztián és L.L. Junior is. Érdekes, hogy Cicciolina volt az egyetlen, aki végig nyugodt marad, pedig elmesélte, hogyan lopta haza a fiát Amerikából. Ő viszont nem vett fel bugyit a forgatásra és egy ponton ez ki is derült a stáb számára…” – nevette el magát a műsorvezető, aki biztos benne, hogy a szeptember 18-án induló Összezárva Hajdú Péterrel lesz a Life TV egyik zászlóshajója az őszi szezonban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?