SZTÁR

Második születésnapját ünnepli Archie, különleges köszöntést kapott

Félretették nézeteltérésüket és a távolság ellenére is felköszöntötték a kis Archiet. Senkinek sem maradt el a jókívánsága.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő, hogy repül az idő, ma ünnepli második születésnapját a kis Archie Mountbatten-Windsor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry herceg és Meghan Markle boldogsága nem is lehetne tökéletesebb, hiszen már fiúk kis testvérének az érkezését is várják. Ugyan a sussexi hercegi pár tavaly visszavonult a királyi családban vállalt kötelességeiktől, de Archienak még sem kellett nélkülöznie nagymamáját a születésnapján.

Fotó: Northfoto

II. Erzsébet királynő videóhíváson keresztül köszönthette fel Amerikában élő kis unokáját. Sőt nemcsak a brit uralkodónőt hívták fel ezen a napon.

Katie Nicholl királyi szakértő szerint Harry herceg és Vilmos herceg egy újabb gesztust tettek egymás felé és zoomon keresztül beszélt a két család. Ez pedig azért is jelentős a királyi család számára, ugyanis immár 18 hónapja nem látták személyesen Archie-t.

„Mindig is azt akarta, hogy a gyerekei Vilmos és Kate közelében nőjenek fel... Sajnos ez Archie esetében egyre valószínűtlenebbnek tűnik” – árulta el a bennfentes a Daily Mail oldalának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Sőt a privát videóhívásokon túl a királynő, Károly herceg, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton nyilvánosan is jókívánságokat küldött Archie-nak a második születésnapja alkalmából.

Elsőként a királyi család hivatalos Instagram-oldalán tűnt fel a születésnapi köszöntés, amelyen Harry és Meghan 2019-ben a windsori kastélyban bemutatták kisfiúkat. Ezután Károly herceg és a cambridge-i hercegi pár Archie keresztelőjén készült fotóval adták át jókivánságaiakt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés

Archie Mountbatten-Windsor a hetedik a trónutódlási sorban, 2019 őszén járt utoljára az Egyesült Királyságban, mielőtt elutaztak, hogy Kanadában töltsék a karácsonyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?