HŰHA

Kiakadt a koronavírusos énekesnő! Vajon kinek üzent ilyen cifrán?

Nótár Mary egy hosszabb posztban köszönte meg rajongóinak a rengeteg kedves üzenetet és aggódást, majd keményen odaszólt egy zenésznek.
  • Szerző: Buster

Nótár Maryről néhány napja derült ki, hogy elkapta a koronavírust, ami le is döntötte a lábáról. Az énekesnő otthon gyógyul, de természetesen tájékoztatta rajongóit és az érte aggódókat az állapotáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Mary egy hosszabb poszttal jelentkezett, amelyben beszámolt hogylétéről, majd rátért egy énekesre, aki a napokban összességében szólt be minden művésznek, aki nem titkolta el, hogy megfertőződött a vírussal.

Mary kemény szavakkal vágott vissza.

„Az egyik ismert énekes kollégámnak pedig üzenem, aki mindenki felett és mindenkiről véleményt alkot, hogy foglalkozzon már a saját kisiklott életével, ne a cinikuskodó posztjai által üzengessen. Írjon, ihlessen, komponáljon több saját dallamot, szöveget, ne az enyémeket mismásolja át!”- üzent az énekesnő.

Hogy pontosan kinek is címezte vitriolos sorait, azt nem lehet tudni, de az tény, hogy ezekben a napokban csak egyetlen olyan énekes akadt, akinek posztját Mary sérelmezhette. Ő pedig nem más, mint Jolly, aki ahogy azt már megszokhattuk, hamar törölte sértegető posztját. Persze az internet most sem felejt...

Ez volt olvasható Jolly oldalán egy darabig. Az énekes később talán belegondolt, hogy az ismert embereket nem a becsvágy hajtja, amikor beszélnek a koronavírus fertőzésükről, hanem inkább azt szeretnék erősíteni az emberekben, hogy nem ciki a betegség és beszélni kell róla.

És ezeket olvastad már?