LELKIZŐ

Kis Grófo a kórházi ágyán tudta meg, hogy meghalt az édesapja

Mérhetetlen tragédia érte Kis Grófot és családját. A koronavírus három hét küzdelem után legyőzte a zenész édesapját...
  • Szerző: Buster

Kis Grófo képtelen feldolgozni, hogy édesapja nincs többé, hiszen szerdán még úgy tűnt, hogy a koronavírussal vívott három hetes küzdelem után Nagy Grófo a gyógyulás útjára lépett. Információink szerint lekerült a lélegeztetőgépről, miután újra képes volt egyedül lélegezni és az eredményei is azt mutatták, hogy a szervezete felvette a harcot a betegséggel szemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Grófo (Fotó: Facebook)

A számolt be róla néhány napja, hogy a fiatal énekes, aki szintén elkapta a vírust, már jobban van, hamarosan hazaengedik a kórházból. Akkor még jól alakultak a dolgok számára, ám csütörtökön aztán egyik pillanatról a másikra minden megváltozott. Őt sem engedték haza végül, de sokkal tragikusabb, hogy édesapja szervezete összeomlott és már nem tudtak rajta segíteni…

Kis Grófo

Lapunk elérte Kis Grófót, aki megerősítette a hírt, de érthető okokból nem kívánt beszélni a tragédiáról. A család egyik ismerőse úgy fogalmazott: felfoghatatlan, ami történt. „A család és a barátok három keserves hete imádkoztak azért, hogy Nagy Grófo felgyógyuljon. Tegnap már úgy tűnt, hogy az Úr meghallgatta imáinkat, jobban lett és már nem volt szüksége lélegeztetőgépre sem. Értetlenül állunk mindannyian a történtek előtt. Erős volt a szervezete, hiszen legyőzte a kétoldali tüdőgyulladást. Aztán jött a telefon, hogy nincs többé...” – mondta a -nak a család barátja, aki most az összeomlástól félti a fiatal énekest. „Kis Grófo kórházban fekve tudta meg, hogy az édesapja elhunyt. El sem akarta hinni, hiszen éppen csak megnyugodott a hírtől, hogy jobban van. Szegény fiú teljesen összetört, ahogy természetesen az egész család is” – fogalmazott az ismerős.

Népszerű roma előadó volt

Kis Grófo édesapja nyomdokain járva lett országosan ismert, hiszen Nagy Grófo, aki a cigányság körében nagyon népszerű volt autentikus dalaival, már kiskorától vitte magával a fellépésekre. Számos dalt énekeltek közösen, de mindig támogatta fiát abban, hogy járja a saját útját. Nagy Grófo az a fajta családfő volt, aki a háttérből irányította a teljes rokonságot és büszkén tekintett az övéire, akik mindig hallgattak a tanácsaira.

L.L. Junior is megtört szívvel búcsúzott

A népszerű előadó őszintén rajongott Nagy Grófo munkásságáért, és úgy érzi, a zenésztársadalom nagyon sokat köszönhet neki. „Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról, miszerint testvérünk, Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grófo az Úrhoz távozott. Részvétünket nyilvánítjuk az egész családja felé. Sokat köszönhet neki a teljes zenész társadalom és csak remélni tudjuk, hogy életében is meg tudtuk köszönni neki azokat a boldog perceket, amiket a zenéjével varázsolt nekünk, születésnapon, lagzikon, keresztelőkön. Óriási űrt hagyott maga után. Nyugodjon békében!” – írta közösségi oldalán a rapper.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?