SZTÁR

Kis Grófo édesapja is elkapta a koronavírust, lélegeztetőgépre került

Ahogy a Ripost is megírta, sokkal jobban van a koronavírussal fertőzött Kozák László, azaz Kis Grófo, ám kiderült, hogy az énekes édesapja is elkapta a vírust, ráadásul ő napokra lélegeztetőgépre is került.
  • Szerző:

Két hete érkezett az ijesztő hír, hogy Kis Grófót kórházban kezelik, miután elkapta a koronavírust. A Bulibáró kétoldali tüdőgyulladást kapott és magas láz gyötörte. A családja iránt érzett szeretete és Istenbe vetett hite azonban elképesztő erőt adott neki. Mára szinte teljesen meggyógyult, lassan haza is mehet a kórházból! Most azonban kiderült, hogy nem csak ő, az édesapja is súlyosan megfertőződött. Erről Grófo testvére, Kozák István, Gyémi mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra – árulta el a Blikknek Gyémi, a szintén mulatós szakmában dolgozó zenész, Kis Grófo testvére.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

- Előbb édesapánk lett rosszul, mentővel vitték kórházba, nem sokkal később lett beteg a testvérem, aki ugyanabban a kórházban lábadozott, ahol édesapánk – mondta megkönnyebbülve Gyémi, akinek két negatív tesztje van, ő megúszta a fertőzést.

Noha Kozákék mindannyian külön élnek, csak néhány utcányira laknak egymástól. Az összetartó család most mindent megtesz, készítik elő az otthonaikat a betegek hazatéréséhez.

– Édesanyánk már nagyon várja haza apukánkat, három nappal a betegek érkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik. Kihívunk egy céget, akik ózonnal megölik az esetleges vírusokat. Mindennap többször imádkoztunk szeretteink és minden beteg gyógyulásáért, és hálát adtunk az Úrnak, az orvosoknak, nővéreknek az áldozatos munkájukért – tette hozzá Gyémi, aki elismeri, most nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek a zenészek, elmaradnak a lagzik, születésnapi bulik, leánybúcsúk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?