SZTÁRDZSÚSZ

Kiszabadult a karanténból Kandász Andrea

Andi és családja éppen két hete került hatósági karanténba, miután hazatértek a családi nyaralásból. Szerencsére mindenki tünetmentes, így most lekerült ajtajukról a piros papír.
  • Szerző: Buster

Gyakorlatilag most ért véget a TV2 műsorvezetőjének családi nyaralása, hiszen, miután kalandos úton hazatértek Baliról, azonnal hatósági karanténba kerültek. Andi örömmel mesélte lapunknak, hogy végre lekerült lakásuk ajtajáról a piros felhívás, és mostantól, ha nem is teljesen szabadon, de legalább már mozoghatnak.

Fotó: Kandász Andrea

„Azt nem mondanám, hogy unalmasan telt a mögöttünk álló két hét, hiszen a férjemmel, Ferivel folyamatosan dolgoztunk, illetve mivel eladtuk a lakást, amiben élünk, volt tennivaló ezzel kapcsolatosan is. Ennek ellenére nagyon jó érzés volt leszedni a hatósági karantént jelző a piros papírt, pláne úgy, hogy egyikünkön sem mutatkoztak a koronavírus tünetei”

– kezdte lapunknak a #KandászMamik-#SztárMamik műsorvezetője, akinek első útja nem a boltba vezetett.

„Továbbra is igyekszünk tartani, hogy ne igazán találkozzunk emberekkel, vagyis kerüljük a helyeket, ahol tömeg lehet. Vásárolni például még most sem voltunk, és ha megyünk is, csak egyikünk indul útnak. Hogy ki, azt majd kisorsoljuk. A hirtelen jött „szabadságot” arra használtuk, hogy bringára pattantunk és fél napig csak tekertünk olyan helyeken, ahol madár sem jár. Szóval most esélyem sem lenne megmozdulni, mert levert az izomláz”

– mondta nevetve Andi.

És ezeket olvastad már?