HŰHA

Ez különös: Szőrén-szálán eltűntek a csodakarkötők Koholák Alexáék oldaláról

Másfél évvel ezelőtt éppen a Ripost leplezte le a magyar híresség és férje közös áltudományos központját, ahol most furcsa változások történtek.
  • Szerző: Buster

Éppen másfél évvel ezelőtt lepleztük le Koholák Alexa átverésszagú spirituális központját, amit férjével üzemeltetnek egy ideje. Akkor az okozott felháborodást, hogy oldalukon „csodatévő karkötőket” árultak különféle hatásokat ígérve. Többek között azt állították, hogy akad olyan filléres csecsebecse, ami gyógyítja a rákot, de találtunk pénzcsináló, boldoggátevő és szerelembevonzó ékszereket is a kínálatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Akkoriban Alexa próbált minden fórumon magyarázkodni a „spirituális nagymester” szerepében tetszelgő férje helyett, aki nem akart megjelenni a nyilvánosság előtt, hogy tisztázza magát. Balázs egyébként beavatott, hiszen állítása szerint egy titkos svájci központban végezte a „varázslóiskolát”. Itt döntötték el, hogy a borsos árat kifizető csodára várók kaphatnak-e az onnan sugárzott ilyen-olyan energiákból a karkötőjükön keresztül.

Nos, könnyen lehet, hogy elfogyott a svájci készlet!

Aki most rátéved a házaspár oldalára, egyáltalán nem talál a fent említett karkötőkből. Azok ugyanis nyomtalanul eltűntek. Nem arról van szó, hogy már nem árulják őket, vagy elfogyott volna a készlet, hanem azok a posztok és képek is eltűntek, melyek másfél éve még bőszen hirdették a csodát tevő ékszereket.

Van viszont mentorprogram, ami jobb üzletnek látszik, hiszen gyakorlatilag költségmentesen folyhat a „beavatás”. Nem kell százasával rendelni a vacakságokat a Wish-ről. Elég csak beígérni, hogy 200 ezer forint befizetése után úgy megváltozik az életünk, hogy csak na. És az is lehet, hogy magával Blasiussal is találkozhat a szerencsés befizető.

Megkérik az árát, az már biztos...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?