SZTÁRDZSÚSZ

Kökény Attila: Kicsit meglep, hogy már nagypapa vagyok

A Sztárban Sztár újdonsült zsűritagja még csak 44 éves, de már 7 hónapja nagypapa, hiszen lánya megajándékozta őt egy fiúunokával.
  • Szerző: Buster

Kökény Attila unokája, Medárd már most kenyérre tudja kenni az énekest. Attila előre sejti, hogy képtelen lesz majd nemet mondani a kis csibésznek.

Fotó: Markovics Gábor

“Amikor reggelente belenézek a tükörbe, bevallom nem egy nagypapa néz vissza rám, de ennek ellenére is imádom, hogy Medi megérkezett hozzánk. Ha csak ránézek elolvadok és már nagyon várom, hogy egy kicsit nagyobb legyen és ténylegesen elkezdhessek a jó fej nagypapája lenni” - kezdte lapunknak Kökény Attila.

“A világ legkönnyebb dolga a nagypapaság. Csak annyi a dolgom, hogy nézzem őt és puszilgassam, míg az összes felelősség a lányomé és a vejemé. Nem is szólunk bele a nevelésbe, mert egyébként fantasztikus szülők mindketten. Sőt, azt hiszem éppen ők szólnak majd rám, amikor minden kívánságát teljesíteni fogom a kiskrapeknak. Én az a nagypapa leszek, akihez majd odajöhet panaszkodni, hogy az anyja és az apja nem vett meg neki valamit és persze máris indulok, hogy megvegyem neki”- mesélte a büszke nagypapa, aki abban bízik, hogy Medárd örökölt tőle némi zeneiséget is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?