SZTÁR

Köllő Babett nem tagadta meg önmagát: Szeretek szexiskedni és nagyszájú vagyok

Igazi feministának vallja magát Köllő Babett. A szexi 41 éves színésznő bátran éli meg a nőiségét a színpadon és a magánéletben egyaránt. De férjével, Andrással nem tudna egy alá-fölé rendelt házasságban élni.
  • Szerző:

Babett szerint egy kapcsolatban egyelőnek kell lennie a feleknek, ezért is gondolja úgy, hogy a körülötte lévő felhajtás mellett is kiválóan működik a házassága volt autóversenyző, üzletember férjével, Andrással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy a felek egyenrangúak legyenek. Hiszek abban, hogy amikor egy pár házasságot köt, akkor két, egyenrangú ember teszi ezt és nem lesz belőle egy alá-fölé rendelt viszony. Egy olyan kapcsolat nem tud működni, boldogtalan és igazságtalan szerintem. Magam is tudom, milyen egy ilyen kapcsolat, voltam korábban ilyenben. Ekkor tanultam meg, hogy a másik tisztelete a legfontosabb” – mesélte a Metropolnak Babett.

Megéli a nőiségét

A sztár férje háttérbe vonulva, kiválóan kezeli a felesége körüli felhajtást, rivaldafényt, legyen szó színpadról vagy akár egy olyan nagyszabású showműsorról, mint a TV2 Sztárban Sztárja.


Fotó: Máté Krisztián MK

„Szeretek nő lenni és ezt meg is élem. Legyen szó a szexiskedésről vagy egy szerepről, András minden őrültségemben támogat. A nagyszájúság azért megvan bennem. Nagyon fontos, hogy egy férfi úriember legyen; ha András nem lenne, képtelen lennék teljes értékű nőként élni a házasságunkban. Szeretem, ha egy férfi kinyitja az ajtót nekem, mostanában azt veszem észre, hogy egy pasi részéről nagyon menő úriembernek lenni!”

Félti a nőket

A sztár a LifeTV Bréking című műsorának hétfői adásában megrendülten hallotta, hogy a valóságshow-k milyen káros hatással vannak a fiatalokra és a férfi-nő kapcsolatokra.


Fotó: Végh István

„Én nem nézem ezeket a műsorokat, de a hír sokkolt, miszerint a lányok teljesen mértékben alárendelik magukat a pasiknak, és engednek az agressziónak és az elnyomásnak. Ez persze egy nagyon rossz példa a fiatalok számára, hiszen így az egész emancipáció meg a feminizmus nem ért így semmit. Ez komoly visszalépés, azt hittem, hogy nem itt tartunk. Féltem a mai lányokat ettől a jelenségtől, mindent megteszek anyaként, hogy a lányom, Milla soha ne kerüljön ilyen helyzetbe” -mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?