SZTÁR

Komoly szívműtétre vár a híres magyar énekes

Házvezetőnőt keres Dobos Attila, mert míg a családtagjai dolgoznak, tanulnak, nem akar egyedül maradni. Szívproblémái miatt bizonytalan a járása, éjjel el is esett.
címkék:
  • Szerző:

Három hét kórházi kezelés után február elején mehetett haza a kórházból Dobos Attila. Sajnos nem teljesen gyógyultan, hamarosan szívműtétje lesz. Emiatt kicsit sem izgul, most éppen házvezetőnőt keres a Facebookon. – írja a Bors.

50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában

– Muszáj a házvezetőnő – szögezi le határozottan a Borsnak. – Nehéz időszakon vagyok túl, volt egy szívinfarktusom, és van egy vérrög a szívemben. Nyolc tablettát szedek, közte vérhígítót, hogy eltűnjön a vérrög. Ha nem veszem be, meghalok. Nem szorulok ápolásra, de valaki kell, aki észreveszi, ha mondjuk elesem, úgy, mint most éjszaka a lakásban. Megbotlottam a szőnyegben, nekiestem a kandallónak, hatalmas sebek lettek az arcomon. Nem ijedtem meg, nem vagyok olyan. Ez a korral jár. Aki hetvenkilenc éves, az ne ugráljon. A családom viszont nagyon megrémült, aggódnak értem. Május közepén lesz a koszorúérműtétem. Az egyik koszorúérbe stentet ültetnek a Városmajori klinikán. Egyáltalán nem félek, hiszek Istenben, minden úgy lesz, ahogy ő akarja – mondja, és abból, ahogy folytatja kiderül, igencsak bizakodó: – Mégiscsak lesz januárban újra Táncdalfesztivál 50+! Már fel is hívtak, hogy számítanak rám. Ott leszek az Arénában a kevés még élő „bölény” közt!

Az énekes-zeneszerzőt egyáltalán nem viseli meg az önkéntes karantén sem. Azt mondja, egyébként se nagyon mászkálna.

– Az egészségi állapotom miatt így is, úgy is itthon vagyok, nekem ez semmi – legyint mosolyogva. – Nézze, komoly nagy szakállam van, úgy nézek ki, mint az édesapám. Kíváncsi lennék, mit tanácsolnak az olvasóik, vágassam le, vagy maradjon? A családom az utóbbira szavaz. Édesapám botját is megörököltem, és bár a szívinfarktus miatt bizonytalan a járásom, még nem használom.

címkék:
És ezeket olvastad már?