SZTÁR

Súlyos balesetet élt túl Korda György, nem érti, hogy úszhatta meg

Az énekes lerepült az útról a kocsijával, mellette ült Balázs Klári is. A házaspár ugyan karcolás nélkül megúszta a húsz évvel ezelőtti kalandot, de Gyuri bácsira olyan hatással volt, hogy azóta csak nagyon különleges alkalmakkor ül volán mögé.
  • Szerző: Ripost

Korda baleset túlélője, elmeséli a különös történetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy fellépés után, hajnalok hajnalán autózott Balázs Klári és Korda György Budapest irányába. A vezetőülésben Gyuri bácsi ült, nem volt nagy forgalom a kétszer egysávos úton, amikor az autójukkal utolértek egy náluk jóval lassabban haladó járművet. Korda kitette az indexet, majd előzésbe kezdett, amikor azonban a megelőzött autó mellé értek, észrevették, hogy éles kanyart vesz az út, és felbukkant egy szembejövő autó is. Alig maradt idő korrigálni, Korda György elrántotta a kormányt.

„A mai napig nem tudjuk, hogy úszhattuk meg ép bőrrel„ – mondja a Bors megkeresésére Korda György. „Az utolsó emlékem, hogy elrántom a kormányt, hogy ne frontálisan ütközzünk. Aztán már csak arra emlékszem, hogy egy napraforgótáblán áll a kocsi, és füstöl minden.”

korda baleset

A házaspár kocsija szó szerint lerepült az aszfaltútról, egyenesen a szántóföldre. Szerencséjükre nem voltak fák a műút szélén, mert akkor biztosan felcsavarodtak volna rá.

korda baleset

Az utóbbi években inkább átengedi a volánt Klárikának

„Szinte hihetetlen, de a velünk majdnem ütköző kocsi mögött egy mentőautó haladt, ami megállt természetesen, és azonnal meg is tudtak vizsgálni minket, hogy minden rendben van-e velünk„ – folytatja az énekes, majd hozzáteszi:

„ Azóta a baleset óta sokkal óvatosabb vagyok. Ha fellépésre megyünk, vagy Klárika vezet, vagy a technikusunk, én már nem. Klári 42 éve vezet, sosem volt balesete, én már csak nagyon különleges alkalmakkor ülök a volánhoz. Nem érzem már olyan biztonságosnak az autózást, pláne fellépések után, amikor fáradt vagyok. Inkább nem kísértem a sorsot.”

Mivel sérthette meg őket Berki?

Furcsa bejegyzés került ki Balázs Klári és Korda György oldalára, amelyben azt írják, már végképp elegük van Berki Krisztiánból. Most mindenki azt találgatja, vajon mivel sértette meg az énekes legendákat a műsorvezető? A szűkszavú posztnál többet azonban egyelőre nem közöltek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?