Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.03.24.

Koronavírus: Igazi bébibummot hozhat az önkéntes karantén

Nem könnyű meglátni a koronavírus-járvány kellemes oldalát, de tény, hogy a szerelmespárok számára akár jól is elsülhet az önkéntes elvonulás és bezárkózás.

Persze mindez csak akkor igaz, ha a párok a rohanó hétköznapokban nem távolodtak el egymástól annyira, hogy a mostani kényszerű összezártság végleg a szakadék szélére sodorja a kapcsolatukat. Számukra ez az időszak jó lehet arra, hogy feloldják a köztük lévő feszültségeket és megpróbálják rendezni soraikat. A koronavírus-világjárvány most két irányba terelheti a párokat: vagy sosem látott bébibumm lesz, vagy váláshullám. Hazánk ismert párjai inkább az előbbit szeretnék…

Fotó: Ripost

Weisz Fanni és férje, Péter a családbővítésen „ügyködnek”

A siket modell és férje eddig is sok időt töltöttek együtt, de arra nem volt példa, hogy a négy fal közé szoruljanak. A pár egyelőre jól viseli az új helyzetet. Feltalálják magukat egymás társaságában. Fanni ráadásul egyre jobban főz, ami bizony kedvez a libidónak is.

„Hála Istennek, minket nem kellett hogy jobban összehozzon ez a helyzet, hiszen a mi életünk eddig is egy „szerelemkarantén” volt. Persze korábban nem voltunk ennyit itthon, de így sem unatkozunk”

– kezdte a Ripost-nak Péter.

„Rengeteget bohóckodunk együtt, társasozunk, filmet nézünk, egyszóval: elvagyunk… Ilyenkor egyébként tényleg kétesélyes a dolog: a párok vagy gyereket csinálnak, vagy elválnak! Nos, mi az előbbi lehetőséget választjuk. Fanni egyre jobban főz, én pedig nézem őt a konyhában, és bevallom, nagyon jól áll neki, ahogy ügyeskedik. Szóval egy-egy romantikus vacsora után jöhet az összebújás”

– mondta nevetve a fiatal férj.

Fotó: Ripost

Dér Heni: Szeretkezz, ne háborúzz!

Az énekesnő és párja, Bakos Gergely séf nagy léptekkel haladnak kapcsolatukban, hiszen tavaly év végén szerettek egymásba, és már a második randi után összeköltöztek. Heni nemrég azt nyilatkozta, hogy készen állnak az esküvőre és a gyermekvállalásra is. Nos, az önkéntes karantén remek lehetőséget ad arra, hogy a tervek egyik fele megvalósulhasson.

„Nyilván nem a koronavírus-járvány miatt gondoljuk úgy, hogy eljött az idő, hogy szülők legyünk, de tény, hogy a lehetőség most hatványozottan adott! Egy valódi szerelmen alapuló kapcsolatban elég egyértelmű, hogy mi történik, ha össze van zárva két ember”

– kezdte Heni, aki mindig is romantikus alkat volt, így nem esik nehezére kimutatni az érzéseit.

„Világéletemben bújós voltam és ez így van most is. Csak az a kérdés, hogy ez a feszült helyzet vajon kedvez-e a fogantatásnak. Sajnos mostanában volt időm felnézni a közösségi oldalakra és meg kell mondjam, nem tett jót a lelkemnek. Ijesztő látni, ahogyan az emberek egymással acsarkodnak. Innen is üzenem: Szeretkezz, ne háborúzz!”

– nyilatkozta a Ripost-nak Dér Heni.

Fotó: Ripost

Zámbó Krisztián: Komoly kihívás elé néznek a kapcsolatok

Az énekes és menyasszonya 9 éve vannak együtt, és kapcsolatuk megélt már mélységeket és magaslatokat egyaránt. A pár most úgy döntött, hogy a járvány végéig elköltöznek Zsuzsi vidéken élő édesapjához, ahol minden lehetőség adott arra is, hogy áldozzanak a szerelem és a romantika oltárán.

„Az olyan párok számára, mint amilyenek mi is vagyunk, komoly kihívást jelent a karantén, hiszen majdnem tíz éve vagyunk már együtt, ráadásul voltak viharok a kapcsolatunkban. Szerencsére mindig is szerettünk kettesben lenni, bár az is igaz, hogy én Zsuzsinál jobban bírom a bezártságot, és azt, hogy most kevés emberrel érintkezhetünk. Neki nagyon hiányzik a pörgés, de én élvezem a vidéki levegőt, és mindent, ami ezzel az életformával együtt jár. Jól kifáradok a kerti munkában, amit apósommal együtt végzünk, és így jobban esik este egy kis törődés, amit Zsuzsitól kapok. Be tudjuk csempészni a romantikát az estéinkbe és persze az sem titok, hogy már szeretnénk gyereket is vállalni. Nos, bármi megtörténhet...„

– mondta lapunknak Zámbó Krisztián.

Kínában tömeges válás lett a vége…

A koronavírus kiindulópontjában már a harc végén járnak, így feloldották a kijárási tilalmat. Ez pedig szinte elviselhetetlen plusz terhet ró a hivatalokra, mivel tömegével jelentkeznek be a válni akaró házaspárok, akik nem viselték jól a bezártságot. „Már hetekre előre nincs időpont, és a hivatal a kapacitásai legfelsőbb határán működik” – mondta az egyik, Beijin kerületben lévő hivatal sajtószóvivője, aki azt is hozzátette: a hosszú összezártság nem tett jót az embereknek, sok házaspár veszett össze végzetesen a szűk lakásban. Felszínre jöttek az eddig szőnyeg alá söpört konfliktusok.

Kelemen Anna: Hiányzik a férfienergia

Anna ugyan nem gondolkodik a gyermekvállaláson, de biztos benne, hogy a koronavírus-járvány jó hatással lesz a hazai népességi mutatókra. Az egykori nyuszilány szerint ennek egyszerű oka van. „Magyarországon elég nagy gond a népességcsökkenés és az elöregedés, és erre bizony jó hatással lehet az önkéntes karantén. A férfiakat most nem éri folyamatosan impulzus az utcán, nem jön velük szembe folyton egy-egy csinos nő, így előbb vagy utóbb még azok is észreveszik a feleségüket, akik már belefásultak a mókuskerékbe és a laposodó házaséletükbe. Mondjuk úgy: Uraim, ideje felállni a kanapéról és bemutatkozni a nőnek, aki a konyhában serénykedik!” – kezdte Kelemen Anna, aki nem titkolja, nagyon hiányzik neki a férfienergia. „Bevallom, én nehezen viselem ezt a karanténdolgot. Hiányzik a férfiillat, és persze minden egyéb is(...) Naponta sétálok az erdőben és borzasztóan frusztrál, hogy meg kell tartanom a kellő távolságot az ismerőseimmel, ha összefutunk” – mondta kissé letörten Annácska.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fésűs Nelly lánya szakított a barátjával, majd egy ismert magyar zenésszel jött össze

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

vg.hu

A cégek kényszerértékesítéséről kérdezte Svájc elnöke Orbán Viktort Budapesten

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője