SHOWBIZ

Koronavírus: Komoly biztonsági intézkedések az Exatlon Hungaryben

Hamarosan útnak indulnak a Dominikai Köztársaságba az Exatlon Hungary harmadik szériájának versenyzői és a stábtagok, hiszen december 28-án elstartol a műsor a TV2 képernyőjén.
  • Szerző: Buster

A koronavírus-világjárvány miatt fokozott biztonsági intézkedéseket vezetett be a csatorna, hiszen a legfontosabb a versenyzők és a stábtagok biztonsága.

Fotó: TV2

„Az Exatlon Hungary versenyzőire – és a stábtagokra is – egy felkészült, profi, nemzetközi orvosi team vigyáz, minden kérdéses helyzetben az ő utasításaikat követik a kollégák. Ők látják el a sérüléseket, és minden felmerülő betegséget is kezelnek majd. Az Exatlon Hungary versenyzői a mostani évadban is elzárt területen vannak, kizárólag a stáb tagjaival találkoznak. A tavaszi vírushelyzet alatti forgatási tapasztalatokat beépítve készül a sport-reality legújabb évada a legnagyobb körültekintéssel és az aktuális előírásokat betartva” – árulta el Palik László.

Fotó: Ripost/ Sulyok László

A Dominikai Köztársaságban jelenleg szigorú szabályozás van érvényben minden az ország területére belépő személy tekintetében. Amennyiben egy beutazó koronavírussal fertőzött, de tünetmentes, legalább 14 napig otthoni karanténba, amennyiben a betegség tüneteit is mutatja, kórházba kell vonulnia. Lapunk megtudta, hogy ahogy a korábbi évad alatt is, a forgatási területen belül most is egy minden szükséges eszközzel felszerelt rendelő áll a versenyzők és a stábtagok rendelkezésére a nap 24 órájában. A forgatási helyszín közelében pedig egy magánklinika áll készenlétben, hogy súlyosabb esetekben ellássa a sérülteket, illetve kezelésben részesítse a betegeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?