Létrehozva: 2020.11.18.

Koronavírus: Olyan dolog történik a Korda-Villával, ami eddig még sosem

Cselekednie kellett a karantén miatt munka nélkül maradt Korda-Balázs házaspárnak, mert akkor is fizetniük kell a rezsit, ha egyetlen forint bevételük sincs. Komoly döntést hoztak a Korda-Villával kapcsolatban, jön a hosszú távú bérbeadás!

 

Nem újdonság, hogy – többek között – a szórakoztató iparban és a vendéglátásban dolgozók elvesztették szinte minden bevételi lehetőségüket a koronavírus miatt kialakult helyzetben.

Megoldás: jöjjenek bérlők!

Fellépések nincsenek és utazni sem lehet, így különösen nehéz helyzetbe került Balázs Klári és Korda György is. A híres házaspár nem szeret pa­naszkodni, ezért vonakodva mondták el lapunknak, hogy mostantól kiadják a Hotel Villa-Korda szobáit. A gyönyörűen berendezett apartmanokat a budapesti albérletárakhoz viszonyítva kedvező áron, havi 85-105 ezer forintért, hosszú távra adják bérbe – írja a Bors.

Minket nem hallanak az emberek panaszkodni, nem szeretnénk azzal borzolni a kedélyeket, hogy eddig volt bevételünk, most pedig semmi nincs – meséli a Borsnak Balázs Klári. – Természetesen van megtakarításunk, abból élünk idén. Mi Gyurival tavasz óta ki sem tettük a lábunkat itthonról, karanténban élünk, nagyon óvatosak vagyunk, nem kockáztatunk. Ebben a helyzetben nyilvánvaló, hogy nem tudunk dolgozni. Az életünk munkáját fektettük a hotelbe, amely ebben a helyzetben eddig üresen állt, mert nem jöttek a turisták. Valamit ki kellett találnunk – ma­gyarázza az énekesnő.

Igényesen berendezett lakosztályokba költözhetnek a bérlők

– Azt a megoldást választottuk, mint sok más kisebb hotel, nevezetesen, hogy hosszú távra kínáljuk bérlésre a szobákat. Gyakorlatilag albérletnek. Nagyon népszerű ez a lehetőség, hiszen gyönyörű környezetbe kerül a bérlő, és olcsóbban jön ki így, mintha lakást bérel­ne. Ez a megoldás nekünk is előnyös, mert bár nem keresünk rajta, legalább nem állnak üresen, és amortizálódnak a szobák, plusz a bevételből ki tudjuk fizetni a ház rezsijét. Ez most a legtöbb, amit tenni lehet.

 

Szuper biztonság és ózonos fertőtlenítés!

Balázs Klári azt mondja, hisznek, benne, hogy hamarosan javul a helyzet itthon és a vi­lágban is.

A házaspár ki sem mozdul otthonról, kénytelen volt új bevételi forrást keresni. Korda György örül, hogy olyanok bérlik a szobáikat, akik fegyelmezettek.

Most a túlélésre vagyunk berendezkedve. Ugyanúgy, mint sok pályatársunk, vagy azok, akik a turizmusban, vendéglátásban érdekeltek. Reméljük, jövőre vége lesz ennek a rémálom időszaknak.

– Nagyon szép szobáink vannak, a jelentkezők természetesen nem velünk lépnek kapcsolatba, hanem a recepcióval. Azért választanak minket, mert jó az ár-érték arány, szép környezetben lehetnek az üzleti úton lévők, és főleg biztonságban. A szobáinkat ugyanis ózonnal fertőtlenítjük – magyarázza a táncdalénekes, majd hozzáteszi: – Fegyelmezett vendégeink vannak, nem bántuk meg, hogy ezt a megoldást választottuk.

Soha nem hozza be a ráköltött tízmilliókat A második kerület zöldövezetében álló Hotel Villa-Korda a kilencvenes évek közepén épült, a házaspár hatvanmilliós bankkölcsönt vett fel rá. A története rosszul indult, mert az épület az engedélyezettnél nagyobb lett, hosszas huzavona után végül mégis megkapta a fennmaradási engedélyt. 2018-ban Kordáék újra milliókat költöttek rá, felújítva, modernizálva a szobákat. Az énekes akkor elmondta, hogy a szálloda soha nem fogja kitermelni a ráfordított összeget, mégis egyik legnagyobb büszkeségeként tekint rá.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?