SZTÁR

L.L. Junior életében újabb fordulat várható

Költözéssel próbálja feldolgozni a kisfia elvesztését az énekes.
  • Szerző: Ripost

Szüksége volt a levegőváltozásra, ezért új házba költözik L.L. Junior és felesége. A régi otthonukban minden Dávidkára, elhunyt kisfiára emlékeztette őt, ezért döntöttek a költözés mellett- írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenész a terveiről mesélt lapnak. Kiderült: 1-2 hónap múlva már át is költöznek új otthonukba, ahol kisfiának, Lacikának is gyönyörű kis szobát alakítanak ki.

„Törökbálinton vásároltunk egy házat, amibe a feleségemmel azonnal beleszerettünk. Persze, a beköltözés nem olyan egyszerű, hiszen év elején kezdtük el a felújítást, sok falat kivertek, az összes csempét és járólapot felszedték, szóval elég drámai volt a helyzet, de azóta szépen haladnak a munkások„ – mondta Junior.

„Sok volt ez a tavalyi év... Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze­rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem”-magyarázta az énekes a lapnak.

„Lacika imádja a meséket, ezért olyan szobát rendezünk be, amelyben ezeket a figurákat láthatja. Minden mást Kingával együtt terveztünk meg és találtunk ki, nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen szép házunk lesz. Ráadásul a környéket is imádjuk, nagyon csendes, barátságos, már a közeli éttermeket is felfedeztük„- lelkendezett.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?