LELKIZŐ

Lajcsi retteg: Elzárta magát beteg feleségétől, elárulta, miért

A trombitaművész attól tart, hogy Boglárka elkaphatta a koronavírust a hétfői tárgyaláson, ahol hat órán át ült egy mára igazoltan koronavírusos férfi mellett.
  • Szerző: Buster

Kedden kora reggel a Galambos Lajos és társai ellen folyó közműlopási per összes érintettje arról beszélt a Budaörsi Járásbíróság előtt, hogy a szabályzás értelmében be sem mehetnének az épületbe. Egy nappal korábban ugyanis egy igazoltan Covid-19-cel fertőzött személy ült órákon át a tárgyalóban, ahol ők is tartózkodtak. A férfit ugyan a biztonsági őrök nem akarták beengedni, de mivel ő az ügy harmadrendű vádlottja, a bíró saját hatáskörben behívta a terembe.

Fotó: Bors

Ott foglalt helyet Galambos Boglárka is, aki évek óta küzd krónikus tüdőbetegséggel, vagyis rá nézve fokozott veszélyt jelenthet, ha megfertőződik a koronavírussal. Munkatársunk kedd reggel a helyszínen beszélt Galambos Lajossal, aki szó szerint retteg és nem is ok nélkül…

„Fel nem foghatom, hogy miként fordulhatott elő, hogy a harmadrendű vádlottat tegnap behívta a bíró, holott ő egyértelműen jelezte, hogy egy háztartásban él idős édesapjával, aki igazoltan fertőzött. Mindannyian ott ültünk vele, tehát potenciális célpontjai lettünk a vírusnak, hiszen délutánra már az eredmény is megvolt és bizony a kollégámról kiderült, valóban fertőzött”- kezdte Lajcsi, aki a tények ismeretében fájdalmas döntésre kényszerült.

Fotó: Ripost

„Hétfőn külön kocsival mentünk haza Bogival és azóta nem is láttam őt, hiszen én elkülönítettem magam az otthonunkban. Rettegek attól, hogy elkaptam a vírust a tárgyalóteremben és továbbadhatom neki. Ha ugyanis ő elkapja, abba belehalhat, hiszen krónikus tüdőbeteg. Ha pedig a bíróságon fertőződött meg, azt sosem fogom megbocsájtani a bírónak!” - jelentette ki Galambos, aki tíz napig biztosan nem találkozik majd sem a feleségével, sem a gyermekeivel.

Fotó: Bors

„Most ismét itt vagyunk mindannyian azok közül, akiket tegnap „összezártak” hat órára egy fertőzött személlyel, így innentől számítva tíz napon át nem érintkezhetek a családtagjaimmal. Az a szomorú, hogy a jelen helyzetben ez a döntés sem jelent bizonyosságot! A bíró Isten kezébe adta a sorsunkat...„ - mondta dühösen a zenész.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?