HŰHA

Laky Zsuzsiék döntöttek: Maradtak és nem bánták

Laky Zsuzsi, a máig népszerű, egykori Miss Europe idén nyáron úgy döntött családjával, hogy az idei vakáció alatt hazánk szépségeit fedezik fel közösen.
  • Szerző: Buster

Ez a nyár egy kicsit más, mint a többi, a járvány miatt érdemes óvatosabbnak lenni: ezt vallja Laky Zsuzsi is, aki idei nyári programjaihoz kifejezetten belföldi helyszíneket választott.

A júliusi kánikula beköszöntével Zsuzsi férjével és két csodálatos kislányával kelt útra, de ezúttal nem a nagyszülőkhöz indultak pihenni, hanem délnek vették az irányt és Harkányt keresték fel. A sportos család minden tagja kedveli az aktív kikapcsolódást és a vizes családi programokat, így egyértelmű volt, hogy közösen próbálják ki a medencéket és a csúszdákat is.

A tavaszi bezártság és az ezzel járó, sok kreativitást igénylő „szülői-tanári” otthoni feladatok után legalább annyira vártam már én is az idei vakációt, mint a lányok. Biztonsági okokból ebben az évben mindenképpen itthon szerettünk volna nyaralni, ezért esett a választásunk a Harkányra, ahol a fürdő tavaly elnyerte az Év Fürdője címet is„ – mesélte Zsuzsi, akinek gyermekei összebarátkoztak a Harkányi Fürdő kabalafigurájával is.

”Nemcsak én, de a férjem és a lányaim is imádják ezt a kellemes, nyugodt, vidéki környezetet, maga a strand pedig igazán különleges kikapcsolódást nyújt a hatalmas, árnyas parknak, a tágas, nagy vízfelületű medencéknek és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkjának köszönhetően. Biztos, hogy még visszajövünk többször is a nyáron, főleg, mivel a lányok teljesen beleszerettek a különleges kis vízi állatkáról, az axolotlról mintázott Axiba, a fürdő kedves kis kabalafigurájába”

-mondta a családi nyaralásról Laki Zsuzsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?