SZTÁR

Lebukott, komoly szabálysértést követett el Kulka János

Micsoda felelőtlenség! Az egyre jobb állapotban lévő színészt a Blaha Lujza térnél kapták lencsevégre!
  • Szerző: Doris

Óriási szerencséje van Kulka Jánosnak, hogy a rendőrök nem vették észre, miközben fekete cabriójával magabiztosan hajtott keresztül Budapest belvárosán! A tavalyi stroke-ja után egyre jobb állapotban lévő színész ugyanis nem kötötte be a biztonsági övet. Talán feledékenységből, talán felelőtlenségből, de mindenképp megszegte a közlekedési szabályokat.

Kulkát a Blikk egyik olvasója fotózta le a Rákóczi úton.

"Múlt pénteken épp a buszon utaztam, amikor megláttam a dugóban állni Kulkát a fekete cabriójával a Blaha Lujza téren. Érdekes, mert pont egy héttel korábban is láttam őt a Szentendrei úton, de akkor nem ő vezetett, hanem egy másik férfi. János az anyósülésen ült, és láthatóan nagyon jól elbeszélgettek. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy valami baja lenne. Nagyon jó formában volt, mosolygott és türelmesen várakozott a hatalmas kocsisorban, bár a biztonsági övét elfelejtette bekapcsolni"

- magyarázta a szemfüles Imre.

Bár Kulka ezúttal megúszta büntetés nélkül a szabálytalanságot, ha a rendőrök megállítják, vagy a szupertraffipax lefotózza lakott területen belül a színművészt, amint bekapcsolt biztonsági öv nélkül furikázik, tízezer forint büntetéssel kellene számolnia.

A lap megkereste dr. Simonffy Márta neurológust is, aki szerint csakis az orvos adhat engedélyt egy stroke-on átesett betegnek a vezetésre, és minden az agyi területek sérülésének mértékétől függ.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?