LELKIZŐ

A gyászoló Kis Grófóék egy percre sem hagyják magára az édesanyját

Nehezen, talán évek múltán lesz csak képes feldolgozni Kis Grófo az édesapja halálát. A mulatóssztárnak ennek ellenére erősnek kell maradnia, hogy édesanyjában is tartsa a lelket, az asszonyt egy pillanatra sem hagyják egyedül szerettei.
  • Szerző: Ripost

December elején váratlanul elhunyt az ikonikus roma zenész, Nagy Grófo, akinek elvesztését a család nem tudta még mindig felfogni. Fia, Kis Grófo az ünnepek után szólalt meg a -nak, és elmondta, hogy a karácsony semmi nem volt édesapja hiányában. Most pedig újabb szívszaggató vallomást tett a sikeres énekes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kis Grófo fájdalommal, de méltósággal viseli édesapja halálát. Szívhez szólóan énekelt a temetésen.

Kis Grófo fájdalommal, de méltósággal viseli édesapja halálát. Szívhez szólóan énekelt a temetésen (Fotó: Ripost)

„Sokan tudják és látják, hogy mi rendkívül családcentrikusak vagyunk. Édesapám hiánya örökre velünk marad. Egyetlen dolog enyhíti a fájdalmunkat, hogy tudjuk, ő már a Jóisten mellett van” – sóhajtott fájdalmasan a Blikk megkeresésére a gyászoló mulatóssztár, aki azt is elárulta, a családnak nagyon össze kellett fogni, mert az elhunyt édesapa özvegyét is rendkívül megviselte férje elvesztése.

„Eddig is sokat voltunk együtt, az utóbbi időben sincs ez másként. Vigyázunk egymásra, az édesanyánkra, mindig van mellette valaki” – árulta el Kis Grófo, aki élete végéig hálás lesz édesapja neveléséért. „Nagyon sokat kaptunk édesapámtól. Egész életemben követni fogom a tanítását, hogy első a család, az alázat és a tisztelet” – mondta a zenész, aki a roma hagyományokat megőrizve gyászol, de a bensőséges szokásaikat közösségükben élik meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?