LELKIZŐ

„A legnagyobb pofon az volt, hogy elárult„ – Majkáról való érzéseiről vallott Curtis

Árulásnak érezte Curtis, hogy annak idején a legjobb barátja, Majka a színpadon kürtölte világgá: Curtis keményen kábítószerezik. Bár azóta kibékültek, a rapper máig nem tudta megbocsátani ezt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Curtis akár börtönbe is kerülhetett volna amiatt, hogy Majka lerántotta a leplet titkáról, de más kárát is látta, amiről most először vallott Hajdú Péter Összezárva című műsorában – figyelt fel rá a Blikk.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Nem beszéltünk utána nagyon sokáig, nagyon kemény volt. Elmondom neked, hogy rosszabb volt, mert onnantól kezdve még jobban elkezdtem bulizni„ – mondta a zenész, aki nem tagadta, hogy nem ismert mértéket, ha a drogokról volt szó. Az idők során több mint 100 millió forintot költött különböző tudatmódosítókra. A végére olyan kemény szerekhez is nyúlt, mint a crack, ami azt jelenti, hogy nemcsak szívott, lőtte is magát.

„Abban, hogy szétváljunk, teljesen igaza volt. Sajnos, ez a pofon érett akkoriban, de a legnagyobb pofon az volt, hogy elárult. Ez nem tartozott senkire, ez a magánügyem, a magánügyünk volt” – taglalta a csalódott Curtis, aki ugyan már közösen koncertezik Majkával, jól látszik, hogy nem tudja elfelejteni Majka árulását: nem tudta leplezni csalódottságát, s csak azt ismételgette, hogy elárulták.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?