LELKIZŐ

A magyar műsorvezető rémisztő vallomása: A terhességbe bele is halhatok

A népszerű tévés idén nyáron megy férjhez a kedveséhez, és bár már van két fia, egy harmadik csöppséget is terveznek.
  • Szerző: ripost

Egy régi rendellenesség, az úgynevezett HELLP-szindróma miatt komoly veszélybe kerülhet egy újabb várandósság során Ada. A műsorvezető heteken belül kimondja a boldogító igent kedvesének, Máténak.

Fotó: Markovics Gábor

Adának ez lesz a második házassága, az orvosként dolgozó férfinak viszont az első, így nem csoda, hogy a pár közös kisbabát is szeretne. Ez azonban nem veszélytelen Ada számára: tizennégy évvel ezelőtt, amikor várandós volt az ikerfiaival, a terhességi mérgezés legsúlyosabb formájával küzdött.

„Vágyom a közös gyerekre, de közben rettegek a terhességtől, amibe, és ez nem túlzás, bele is halhatok. Szerencsére a jövendő anyósom szülész-nőgyógyász, és megnyugtatott, hogy speciális szakorvos állandó felügyelete és vizsgálatok mellett a kockázat jelentősen csökkenthető, a kórkép hamarabb észrevehető, ám azért így is nagy a veszély. Most már tudom, mivel állok szemben, azért továbbra is rettegek” – mondta el a Best magazinnak Ada.

A műsorvezető ettől függetlenül vágyik a közös gyermekre, és biztos benne, hogy semmi baj nem akad majd a leendő várandóssága során.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?