LELKIZŐ

A magyar sztárvilág álompárja: Liptai Claudia és Gesztesi Károly

A január 4-én elhunyt színész és Liptai Claudia 9 évig alkottak egy párt.
  • Szerző: BDF

Gesztesi Károly harmadik nagy szerelme Liptai Claudia volt. A Vígszínházban találkoztak, a Macbethet játszották, Claudia színészgyakornokként volt Gesztesi asszisztense a darabban. A színész az egyik próba alatt hívta el először randizni kiszemeltjét: a Római-partra mentek hekkezni. Majd egy 5-6 éves mosolyszünet következett, miután a színész poénos megjegyzést tett Claudia súlyára, aki ezen vérig sértődött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A sors fintora, hogy 2001-ben a Kapj el című musical hozta őket újra össze, illetve egy ehhez kapcsolódó PR-fogás. A darab sikere érdekében a rendező arra kérte őket, hogy játszanak el egy csókot, ami aztán mindkettejük életét örökre megváltoztatta.

Claudia kezét Schobert Norbert kérte meg Gesztesi számára a Mokkában. „A leánykérést mindenképp emlékezetessé akartam tenni. (..) Az eseményt hetekig terveztem” – árulta el a Macsó papák című könyvben Gesztesi, aki azután döntötte el, hogy elveszi Claudiát, hogy kiderült, újra apa lesz.

Parádsasvárra, a kastélyszállóba tervezte a meglepetésesküvőt, mindent Claudia háta mögött szervezett, amibe a színésznő édesanyját is belevonta. Összeházasodtak, de a frigyüket mégis érvénytelenítette az anyakönyvi hivatal, Gesztesi ugyanis későn pótolta a hiányzó dokumentumokat, így elírták a menyasszony nevét. Ám az adminisztrációs malőrt hamar korrigálták.

2006 nyarán megszületett közös lányuk, Sára Panka, akinek születésekor az édesapa nem volt jelen. Görögországban forgatott, és úgy érezte, nem hagyhatja cserben a kollégáit. Tudta, hogy ezzel nagy fájdalmat okoz Claudiának, végül sikerült megbeszélniük és az újdonsült édesanyában sem maradt harag.

A házaspár végül 9 együtt töltött év után 2010. március 9-én vált el egymástól, de a szakítás ellenére is jóban maradtak. Megbeszélték a múlt sérelmeit, és Claudia mindig csodás apaként beszélt egykori férjéről.

Claudia teljesen összetört a tragédia miatt. Megható sorokkal búcsúzott kislánya édesapjától az Instagram-oldalán. „Ma meghalt egy részem. Zokogok, aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit, és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk.
Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan.
Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része, Tobika.”

Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ...... Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.

 

És ezeket olvastad már?