LELKIZŐ

A Parkinson-kóros Michael J. Fox eddig titkolta másik súlyos betegségét

A Vissza a jövőbe-filmek sztárja néhány éve elérte a lelki mélypontot, amikor egy újabb betegség is megtámadta a testét, és még balesetet is szenvedett.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt években csak évi 1-2 alkalommal láthattuk Michael J. Foxot nyilvánosan mutatkozni, de ilyenkor mindig próbált mosolyt erőltetni az arcára. A rajongók pedig örültek, hogy kedvencük próbál pozitív maradni annak ellenére, hogy évtizedek óta Parkinson-kórral küzd.

Fotó: Northfoto

Ám tavaly és tavalyelőtt már fájdalmas arccal, mankóra támaszkodva volt látható, így mindenki elkönyvelte, hogy rosszabbodott az állapota, és a kísérleti kezelések már nem fogják vissza a kórt.

Azonban most a Fox egy interjúban felfedte, hogy nem a Parkinsonja miatt tudott nehezen járni. 2018-ban rákos daganatot találtak a gerincén, közel a gerincvelőhöz, így azonnal meg kellett műteni. A rendkívül kockázatos operáció, mely akár végleges bénulást is okozhatott volna, végül sikeres volt, de Michaelnek újra kellett tanulnia járni. Ezért volt szüksége mankóra.

Fotó: Northfoto

A rehabilitációja közben pedig újabb csapás érte, otthon elesett, és csúnyán eltörte a karját. Ekkor került lelkileg mélypontra, miközben a konyhafalnak támaszkodva várta a mentőket, arra gondolt, hogy ennél rosszabb helyzetben már nem lehet. Innentől hónapok teltek el, mire kirángatta magát a lelki gödörből, és újra tudott mosolyogni.

Fotó: Getty Images

 

És ezeket olvastad már?