LELKIZŐ

A síron túlról üzent Carrie Fisher: testvére talált rá a levelére

Csak most került elő Carrie Fisher levele, amelyben már a halálról írt.
  • Szerző: Ripost

Carrie Fisher, azaz mindannyiunk Leia hercegnője 2016. december 27-én, 60 éves korában hunyt el szívinfarktusban. Testvére, Todd most találta meg egy levelét, amelyben már a halálról írt a színésznő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

„Halott vagyok. Te hogy vagy? Hamarosan találkozunk. Felhívnálak, hogy elmeséljem, milyen itt, de nincs térerő idefenn. Vágás. Új jelenet, új felvétel, új mennyei helyszín. Végre azt a szerepet játszhatom, amelyre egész életemben készültem. Isten osztotta rám ezt a szerepet. Az út végéhez értem” – írta a levélben a Star Wars sztárja.

Todd éppen keresett valamit, amikor az egyik fiók mélyéről előbukkant egy jegyzet, amelyen felismerte Carrie kézírását. Az nem derült ki számára, hogy egy történetet akart írni a halálról, vagy csak a gondolatait vetette papírra.

„Úgy írt, mintha már halott lenne, és leírta, milyen érzés. Egyszerűen felrobbant az agyam, amikor elolvastam” – mesélte Todd.

Todd elárulta azt is, végigsírta a Star Wars legújabb részét, amelyben még láthatta a testvérét. Mivel a 9., lezáró részben is fontos szerepet szántak Leia hercegnőnek, a színésznőt családja beleegyezésével Az ébredő Erőhöz fel nem használt felvételek segítségével szerepeltették a filmben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?