LELKIZŐ

A temetés idejére békét köt L.L. Junior és gyerekei anyja

Forrnak az indulatok L.L. Junior és volt kedvese között kisfiuk, Dávidka szombati tragikus elvesztése óta. Bár a felek álláspontjai egyre távolabb kerülnek egymástól, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, egyvalamiben egyetértenek: Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet, ezért a temetés idejére felfüggesztik a harcot.
  • Szerző:

Békét köt közös kisfiuk temetésének idejére L.L. Junior és Csilla. Az egykori álompár között végképp elmérgesedett a viszony, amióta szombaton egy autó halálra gázolta Zuglóban az úttestre kiszaladó Dávidkát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az énekes Csillát hibáztatja a történtekért, hiszen a baleset idején az édesanya felügyelete alatt voltak a gyerekek. Csilla viszont megértést várna Juniortól és azt, hogy adja vissza neki a nagyobbik fiút, a hatéves Lacikát, aki a tragédia óta a rapper családjával él.

A forrongó indulatok ellenére a szülők egyvalamiben egyetértenek: mindketten szeretnék megadni a végtisztességet imádott kisfiuknak, ezért úgy döntöttek, hogy a pénteki temetés idejére fegyverszünetet tartanak. Teszik mindezt már csak azért is, mert a hatéves Lacika is ott lesz a Fiumei úti sírkertben, az egyébként is összezavarodott gyermeket pedig nem akarják még nagyobb traumának kitenni.

„Ügyfelem nem szeretne semmiféle botrányt, csupán méltó módon el szeretné búcsúztatni a kisfiát. A temetésnek a gyászról, és nem a jogi csatározásról kell szólnia, ezért Csilla részéről semmi akadálya annak, hogy normálisan, kulturált módon viselkedjen. Ebbe beletartozik az is, hogy – ha a másik oldal is partner ebben – Junior mellett áll majd a temetésen” – mondta el a -nak Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

Jóllehet, a felek a búcsú idejére igyekeznek félretenni az egymással kapcsolatos ellenérzéseiket, Dávidka temetése után további kemény csaták várhatóak. A megtudta, hogy Csilla legutóbb hétfőn láthatta Lacikát, akkor is csak húsz percre.

A részleteket olvasd el a napilap pénteki számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?