LELKIZŐ

Aggódnak érte a barátai, padlóra került a szakítás miatt Ganxsta Zolee

A zenész szívét két éve rabolta el Nóra, és bár a kapcsolatuk több hullámvölgyet megélt, úgy tűnik, most végleg búcsút intettek egymásnak. Ezt a tényt azonban képtelen elfogadni a rapper.
  • Szerző: Ripost

Ganxsta Zolee-nak nem indult túl jól ez az év, hiszen alig egy hónapja vesztette el édesapját, ráadásul szerelme, Nóra is kiadta az útját januárban. Így a rappernek a gyász mellett most a szakítással is meg kell birkóznia, ugyanis a jelek szerint kedvese már továbblépett. Ám a zenész nem engedi el könnyen a szerelmét, az Instagram-oldalán naponta osztott meg róla fotókat abban reménykedve, hogy visszakaphatja őt, azonban pár órával később törölte ezeket a bejegyzéseket. Ganxsta nagyon kétségbe lehet esve, ugyanis meglepő őszinteséggel írt a helyzetéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Januárban kivágott. Állítólag már egy új mókus hempereg a helyemen” – írta az egyik hozzászólásra válaszolva Ganxsta, akit a rajongói és ismerősei is próbáltak vigasztalni, de mindhiába. A rapper kijelentette, hogy szerelméért bármire képes, és addig fog küzdeni, amíg vissza nem kapja őt.

„Belebolondultam, szó szerint. Nem ismeritek a sztorinkat, így nem tudjátok, mi és miért történt. Ez nem szenvedni akarás, ez elszántság. Ha törik, ha szakad, akkor is ő kell. Van az elengedő típus. Na én nem az vagyok. Tudod, milyen, mikor a pitbull ráharap valamire, és feszítővassal sem tudod levenni? Íme” – jelentette ki Ganxsta, majd hozzátette: nagy a baj, de reménykedik a csodában, hogy visszakaphatja Nórát.

Egyébként nem ez az első eset, hogy kedvesével szakítottak. Tavaly nyáron szintén különváltak az útjaik, a rapper pedig azt sem tudta feldolgozni. Mindent bevetett, hogy újra együtt lehessen múzsájával: dalt írt neki, és ígéretet tett, hogy készen áll megváltozni.

Édesapja akkor azt nyilatkozta lapunknak, hogy a szerelmesek csak pár napig képesek meglenni békességben, aztán pedig robban a bomba.

„Ez a se veled, se nélküled kapcsolat mindkettejüknek nagyon nehéz. Pár napig jó minden, aztán egyik pillanatról a másikra robban a bomba. De ezért nem lehet őket hibáztatni, hiszen az látszik rajtuk, hogy szeretik egymást„ – mondta korábban a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?