LELKIZŐ

Mindketten összeomlottak: Alec Baldwin találkozott a lelőtt operatőr szerelmével – Fotók

Láthatóan még mindig nem ocsúdott fel a döbbenetből Alec Baldwin, aki a napokban egy szörnyű baleset következtében kioltotta egy kolléganője életét.
  • Szerző: ripost

Alec Baldwin találkozott az általa lelőtt operatőrnő, Halyna Hutchins özvegyével és kilencéves kisfiával. A színész láthatóan még mindig nem ocsúdott fel a döbbenetből: vélhetően egy fatális véletlen következtében múlt csütörtökön, a filmjének forgatásán egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt, illetve Joel Souza rendezőt, aki könnyebb sérüléssel megúszta a balesetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Baldwin azóta vigasztalhatatlan, akárcsak az elhunyt operatőr férje és kisfia, akikkel a hétvége folyamán találkozott Új-Mexikóban.

alec baldwin

Alec Baldwin összeomlott
Fotó: AFP

A színész hosszan ölelgette a gyászoló Matthew Hutchinst és a félárván maradt Androst, láthatóan mindannyian összeomlottak – tette közzé a fotókat a Daily Mail.

Bennfentesek szerint a színész mindenben támogatja a gyászoló családot, és egy időre visszavonult a nyilvánosság elől.

Mindeközben több mint tízezer aláírás gyűlt össze a change.org petíciójának keretein belül, amelyben azt kérik, Hollywood tiltsa be a lőfegyverek használatát filmforgatásokon.

Az operatőrnő halálának körülményeit még vizsgálják, ám ha Baldwint bűnösnek találják, másfél évre rácsok mögé kerülhet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?