LELKIZŐ

„Kiszerettünk egymásból” – megrázó vallomás, ezért vált el a magyar sztárpár

Árpa Attila válása után mesélt az okokról, miért nincs már együtt Tomán Szabinával.
  • Szerző: sk

Öt évvel válása után mesélt annak okáról Árpa Attila. A magyar tévés 2005 és 2016 között élt boldog házasságban Tomán Szabinával, egy kislányuk is született. Árpa most a Blikknek mesélt arról, miért döntöttek feleségével a lezárás mellett.

„Egyszer csak azt vettük észre, hogy már nincs igazán mit mondanunk egymásnak. Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek, meg a közös ház, és rutinból, megszokásból és kényelemből együtt maradunk” – mondta Árpa Attila.

Árpa Attila 2005-ben vette el feleségül Tomán Szabinát Fotó: DFP

Árpa cáfolta, hogy lett volna harmadik fél a kapcsolatukban.

„Nem az történt, hogy valaki valakit megcsalt, de nem véletlen, hogy a válásunk több mint három évig tartott. Nem azért, mert bonyolult volt, hanem mert nem siettünk sehova”

Tomán Szabina sikeres üzletasszony
Fotó: Sulyok László

Árpa némi humorral reagált arra, miért örül annak, hogy exe sikeres üzletasszony lett az évek során.

„Minél jobban megy az üzlete, nekem annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem – nevetett fel Árpa Attila, majd komolyra fordította a szót. – Ő ezt az egész karriert még mellettem kezdte el, szerintem lélekben támogattam is az elején, nem akarom azt mondani, hogy másban is, mert akkor megsértődik, ő nagyon büszke arra, hogy egyedül csinálta, és ez így is van.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?