LELKIZŐ

Átok ül az Omegán? Kóbor János ismét gyászol

Csapás csapás után éri az Omegát és rajongóikat.
  • Szerző: Ripost

A legendás zenekar alapító tagjai közül néhány nap leforgása alatt előbb a billentyűs Benkő László, majd a basszusgitáros Mihály Tamás hunyt el. Az ikonok elvesztése olyannyira megviselte a banda erdélyi fanatikusát, Salati Ferencet, hogy a szíve szinte szó szerint beleszakadt a bánatba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Egy hete beszéltem utoljára Ferivel. Benkő Laci halála után éreztem rajta, borzalmas lelkiállapotba került„ – mesélte a Blikknek az Omega Fan Club egyik tagja, Balogh József. „Abban maradtunk, erősek leszünk, keressük egymást. Néhány napja újra hívtam, nem vette fel a telefont. Ilyet sosem tett. Írtam sms-t: csak nincs valami baj, Feri? Arra sem jött válasz. Aztán a sokadik próbálkozásra a felesége vette fel a készüléket, és csak annyit mondott: Feri a hétvégén meghalt.”

A gyászoló özvegy szerint Benkő halála után férje egyedül akart maradni, magányosan gyászolt, majd Mihály Tamás halálhírét már nem bírta elviselni.

„Annyira a szívére vette Benkő Laci és Mihály Tomi halálát, hogy szombaton szó szerint beleszakadt a szíve„ – mondta Ildikó.

A férfit az Omega tagjai is ismerték, megdöbbentette őket a rossz hír. Salati Ferenc váratlan halála Kóbor Jánost is megrendítette, az Omega frontembere tisztelte őt.

„Csodálatos ember volt, elképesztő szeretettel fordult felénk. Soha nem felejtem, amikor a stúdióbeli találkozáson harci dalnak nevezte a Babilon című számunkat” – emlékezett Kóbor. „Iszonyatos ez a november, olyan, mint egy rémálom, amiből soha nem fogunk felébredni...„

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?