LELKIZŐ

Drámai vallomás: Súlyos buszbalesetet szenvedett Baukó Éva

Éva hatalmas traumaként élte meg a balesetet, amiben egy ember életét vesztette. Sokáig nem mert felszállni semmilyen tömegközlekedési eszközre, és a jogsi megszerzését is halogatta.
címkék:
  • Szerző: Doris

Szörnyű élmény érte gimis korában Baukó Évát!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Drámai vallomás: Súlyos buszbalesetet szenvedett Baukó Éva

Fotó: LifeTV

Az egykori valósgshow-sztár 18 évesen kezdett el KRESZ-re járni, ám akkoriban súlyos buszbalesetet szenvedett egy gimis osztálykirándulás alkalmával. Bár Éva szerencsére nem sérült meg, a halálos incidens nagyon mély nyomot hagyott benne.

„Sajnos akkoriban a gimis osztálykiránduláson a buszunk összeütközött egy személygépkocsival, ahol egy ember meghalt, egy ember súlyosan megsebesült. Az osztálytársaim közül is sokan megsebesültek, én hátul ültem és egy nagy csattanást éreztem, szerencsére nekem nem lett semmi bajom. Abban a helyzetben sokkos állapotba kerültem és abbahagytam a KRESZ-t, így nem is lett meg sajnos a jogsim. Később, 26-27 évesen pánikbeteg lettem (így is költöztem be a villába), ami 7 évig tartott, hol enyhébb, hol súlyosabb tünetekkel, így esélyem sem volt arra, hogy nekivágjak a vezetésnek. Ekkortájt nemhogy vezetni képtelen lettem volna, még tömegközlekedésre se nagyon mertem szállni”

- vallotta őszintén Éva.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?